[KPOP] K-POP 2023討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 18 Dislike
做乜blur 姜東元,又俾人話拍拖,但吸毒剩係插rose
開咗咪都會被人問:今次有冇一位
係街笑到俾人望
唔夠Y2K、無日式青春校服
空降頭一個鐘嘅收聽率未夠高
好似係
你expect 佢地分得出咩
大把人唔知it's live 同killimg voice嗰啲都係執過
ching識野
平時玩開咩音樂?
做乜五月唔提埋(G)I-DLE
唔知最後揀咗邊幾個呢
以前YG都會搞吓出道實錄、Team A Team B同MXM
Eunbi Kim同Yuna Kim條片出完都隔咗一、兩個月有新聞見到Eunbi Kim無留喺YG,雖然最後Yuna Kim都無喺YG出道
而家baemon喺youtube擺幾條片話會揀人就算
Bunnies!Assemble!
模特兒Toni Mahfud和車銀優在LA Dior秀的合照

https://tinyurl.com/2x348nbj

來源: theqoo https://theqoo.net/2773247572

1. 只能把車銀優指定為人類文化遺產了

2. 兩個人都好像遊戲角色... 右邊的是西洋的遊戲,左邊的是東洋的遊戲..

3. 兩位都很像AI,真的很帥

4. 哇,怎麼連衣服都剛好是一黑一白啊,好像鄰國的王子們見面了一樣

5. 兩個人是不一樣的帥氣,哇嗚

6. 哇,銀優就算在國外也不會被比下去耶,右邊的人也很性感,但銀優也超帥...

7. 就像阿波羅和黑帝斯一樣

8. 我愛天使與惡魔的組合

9. 是legend啊... 是王子和王子的相遇呢

10. 帥哥的旁邊還是帥哥

11. 車銀優的血是紅色的嗎? 去驗看看吧,我覺得他不可能是人!

12. 先調查車銀優是不是人吧

13. 希望能制定車銀優保護法,車銀優不管到哪裡我都覺得好驕傲啊 っ

14. 銀優不愧是Dior的男人!

15. 哇,雖然右邊那位是初次見面,但真的很不得了,這是我第一次看到站在車銀優旁邊
還不會輸給他的男人

(轉載請註明 韓網評論翻譯站,謝謝~)
cr. 韓網評論翻譯站
閔Mammy will back
其他全部有開 我收貨
ive pr係
呢度勁多人理
香港開con實爆
講緊邊隊
YG無咁渣嘅
嚟香港俾人色?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞