[KPOP] K-POP 2023討論區 (18)

1001 回覆
1 Like 18 Dislike
屌d名 好難聽啊
咪係 txt如日中天 咪搞咁多野啦太顯
如果concert 一齊zimzalabim應該幾high
係囉 我願意做佢地既洩慾工具(除左馬哥)
希望佢地唔好再蒲
一個樣衰成日個樣無神咁 一個大隻靚仔 壞少少又點啫
ITZY 私生飯跟上機偷拍藝人休息

1、買itzy泰國站來回航班並全程跟機

2、在休息室偷拍五位成員 被警告了也沒有收斂

3、回韓國的航班上偷拍成員的睡照

4、在飛機上打擾成員要簽名 還洋洋得意

5、拍成員的行李照片

1、香港站住itzy隔壁 堵機場休息室要簽名

2、泰國站進前排 實際是因為p圖修改pdf 進去的

好撚恐怖
不過唔係娛台色狗

你行出去娛台睇
每一個鐘都有新色狗post
ITZY 私生飯跟上機偷拍藝人休息

1、買itzy泰國站來回航班並全程跟機

2、在休息室偷拍五位成員 被警告了也沒有收斂

3、回韓國的航班上偷拍成員的睡照

4、在飛機上打擾成員要簽名 還洋洋得意

5、拍成員的行李照片

1、香港站住itzy隔壁 堵機場休息室要簽名

2、泰國站進前排 實際是因為p圖修改pdf 進去的

好癲下
影衰哂
SPACE MUSIC FESTIVAL|韓國天后泫雅4.30來港開騷 伙拍Lolly Talk kayan9896舉行全女班音樂祭

韓國天后泫雅將於本月30日來港參與《SPACE MUSIC FESTIVAL》,伙拍香港女團LOLLY TALK 、女歌手kayan9896、張蔓姿 、張蔓莎、KALAI家麗及澳門的著名 DJ 組合 NAMXSIS ,與西九竹翠公園舉行全女班音樂祭,門票於下周一(17日)優先訂講,翌日(18日)公開發售。
鳩噏個名都要叫翻姜武顯不如掛個名牌喺心口算
TAEYANG EP ALBUM《Down to Earth》預告照公開!
2023.04.25 6PM (KST)
食花生的小櫻花原來無得罪左大家姐
我意思係
娛台色狗做唔到呢個level
你太睇小。
全部IVE
唔覺得泰顯靚仔
soobin就真係正
係咪想refer社內相親個姜泰武
24小時全職Starship PR
而家個個都po ive nj
itzy已成過去
食得過啦 又有大肌肌
blackpink 朴彩英(rose)疑似吸毒?滿枱毒品照曝光
https://lih.kg/3359176
寧願過氣都唔想俾人出po色Arin啦
但覺得佢好似啲twink
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞