日本冷門/另類偶像討論區(3)-偶想drop解散

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
做咩突然多左兩版

巴打上多啲水啦 多個人可能新年之前有新po

冇咩野好講呢

習氣task have fun黎香港?

on9,地下アイドル玩獨食
黎香港做公廁咩

得罪講句task have fun已經係公廁
同埋唔覺得喺香港睇開心好多咩 全部自己人 通常個場都鬆動啲
俾神巴fake左我講心底話跟住冇人理我
咁不如大家都po自己點樣開始追idol黎聽下
第一次去日本咩idol嘢都唔識 剩係知少少akb48 諗住冇劇場睇 就上網查下有咩idol睇 諗住打發下時間 嗰時on9唔識得搵啲堅地下嘅 査到仮面女子每日都有公演 就去撞下

去到完全震撼左我嘅世界 唔好話idol rock show我都未睇過咁激 咁有感覺 咁直接 由好似六點幾唱到十點幾 身邊嘅人都好享受自己 我從來未見過啲咁嘅嘢

唱到 夏だれ 真係好感動 成場黃色uo 一齊フリコピ

最後物販首先同月野もあ (好似係佢生誕祭)影左一張checky 但係佢唔識英文 感覺麻麻 本身都唔係好想影佢 跟住鼓起勇氣拉着隔離嗰個人 用唔鹹唔淡嘅日文同英文問佢我鍾意嗰個成員叫咩名 搞咗10分鐘終於知道佢叫Yuki 上到台同佢影相,諗住又係一定好老尷 點知佢英文超好 之後先知原來佢係東大生

以上

who is 神巴
同埋唔覺得喺香港睇開心好多咩 全部自己人 通常個場都鬆動啲

唔覺得

who is 神巴

米po宮島亞弥
尋晚深夜話一齊講下點開始飯idol 我打完篇長文佢唔見左仲要冇人理我
欺騙我感情
地下入坑我好似講過 唔想再打
第一次去日本咩idol嘢都唔識 剩係知少少akb48 諗住冇劇場睇 就上網查下有咩idol睇 諗住打發下時間 嗰時on9唔識得搵啲堅地下嘅 査到仮面女子每日都有公演 就去撞下

去到完全震撼左我嘅世界 唔好話idol rock show我都未睇過咁激 咁有感覺 咁直接 由好似六點幾唱到十點幾 身邊嘅人都好享受自己 我從來未見過啲咁嘅嘢

唱到 夏だれ 真係好感動 成場黃色uo 一齊フリコピ

最後物販首先同月野もあ (好似係佢生誕祭)影左一張checky 但係佢唔識英文 感覺麻麻 本身都唔係好想影佢 跟住鼓起勇氣拉着隔離嗰個人 用唔鹹唔淡嘅日文同英文問佢我鍾意嗰個成員叫咩名 搞咗10分鐘終於知道佢叫Yuki 上到台同佢影相,諗住又係一定好老尷 點知佢英文超好 之後先知原來佢係東大生

以上

巴打原來係咁入 桜雪坑 有機會都想見識下仮面 之前黎香港冇去睇

who is 神巴

米po宮島亞弥
尋晚深夜話一齊講下點開始飯idol 我打完篇長文佢唔見左仲要冇人理我
欺騙我感情

Btw係今年もあ生誕?係既有朋友同你同一日去 同埋個陣有akb大合照會 有冇去玩埋?
巴打跳過地上直入地下

who is 神巴

米po宮島亞弥
欺騙我感情

Btw係今年もあ生誕?係既有朋友同你同一日去 同埋個陣有akb大合照會 有冇去玩埋?

要比自膠自己 諗返轉頭嗰日冇可能係もあ生誕祭 但係有慶祝啲唔知咩野 所以我手快快打左出來 諗返轉頭都幾肯定唔係
巴打跳過地上直入地下

我以為個個都48 46 或者桃草開始
巴打跳過地上直入地下

雨宮巴你飯過48?

Wish I was there
巴打跳過地上直入地下

雨宮巴你飯過48?

迷過下ゆうこ架
不過畢業
おまえが一番
おまえが一番
おまえが一番
おまえが一番
巴打跳過地上直入地下

我as one開始
巴打跳過地上直入地下

我as one開始

禾cookies 開始 古參
有人幫手推post 好感動
有人幫手推post 好感動
巴打跳過地上直入地下

我as one開始

禾cookies 開始 古參

四朵金花 我係阿伯嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞