日本冷門/另類偶像討論區(3)-偶想drop解散

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有聚有散
搵到新歡未呀巴打

暫時仲有エモップ嘅,
新歡就不了啦,好難有一隊mb音樂氣氛都咁夾自己嘅group
但會followゆらぴこ同凛ちゃん嘅新group囉,
今次我諗會好似追みく咁追佢哋。

「ずっとずっと偶想Dropは永遠に。世界一激しいアイドルが存在してた事実は消えません。」

不過真係冇乜地方可以scream住嗌call啦 (雖然エモップ啲live我有時都會scream)

雖然好矯情 但冇其他地方講 所以都講幾句
飯idol真係一件好神奇嘅嘢 歌唔係最好聽 囡唔係最靚 但係就係最好玩最開心嘅音樂

所以繼續玩落去 實有新歡嘅

對於我呢啲非王道撚+poser+偽hipster唔係咁易架
偶想drop有種特別嘅嘢,不可言傳只可係現場意會
都係果句,而家解散咗,香港又無fans,我鍾意點吹奏都得lu

我資歷淺 一場都未睇過
所以巴打依啲巨巨有新野記得係po分享
ppp

好想見你呀 るり
p
架巴士唔係廣東話就係普通話 好溫馨呀屌你老母

搵唔搵到同好呀巴打

搵唔搵到同好呀巴打

費時搵啦,已經過咗好social個個階段
唔通玩嗰啲咩japan soc
而且讀書已經忙到仆街,根本無時間搞其他嘢
原來ハッピーくるくる又去過台灣...
屌那星公平咩
屌那星公平咩

認真考慮緊今年暑假去台灣漫博
屌那星公平咩

有咩睇 AP?
屌那星公平咩

有咩睇 AP?

今年唔知喎 不過虹コン去左兩年 總之有咩多過兩隊嘅event都會考慮下 不過如果天晴原宿來 我死都撲過去
同埋AP香港睇算啦 唔值得遠征
台灣有ゼアゼア
台灣有ゼアゼア

台灣有ゼアゼア

其實係咪純粹去台灣好fu啲 我又唔覺台飯真係多好多
台灣有ゼアゼア

其實非主流嘢去台灣d show都小悶,因為啲觀眾唔熟唔識玩
有時間都係直接去日本啦
(上次passcode可能好啲因為係係fest玩)
台灣有ゼアゼア

有時間都係直接去日本啦

去日本洗費大呀嘛
上次去台灣睇過passcode? 點呀?
台灣有ゼアゼア

有時間都係直接去日本啦

去日本洗費大呀嘛
上次去台灣睇過passcode? 點呀?

無去呀,睇片咋
淨係係日本睇過passcode
每次講起台灣都會諗起個死8婆呃我會去台灣

之後我連機票都買埋先話唔去 射撚左成千鳩幾銀落海

邊個死8婆

邊個死8婆

仲有邊個

咪又係船木沙織
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞