日本冷門/另類偶像討論區(3)-偶想drop解散

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
每次講起台灣都會諗起個死8婆呃我會去台灣

之後我連機票都買埋先話唔去 射撚左成千鳩幾銀落海

邊個死8婆

仲有邊個

咪又係船木沙織

可能會變成美好回億呢
每次講起台灣都會諗起個死8婆呃我會去台灣

之後我連機票都買埋先話唔去 射撚左成千鳩幾銀落海

邊個死8婆

仲有邊個

咪又係船木沙織

可能會變成美好回億呢

沒有船木沙織 什麼都沒意義
係咪台仔多人啲但係唔識玩 香港就掉轉

冇乜去香港個啲(嚟親都王道咁滯 )唔知喎
睇過一次local嘢但唔覺好hardcore
きのこ幾正

其實王道係激過啲ロック系
啲ロック系通常都唔玩啲ヲタ嘢 又好逼
反而王道多啲空間比你fing來fing去同鳩嗌

其實王道係激過啲ロック系
啲ロック系通常都唔玩啲ヲタ嘢 又好逼
反而王道多啲空間比你fing來fing去同鳩嗌

原來係咁

媽媽

有feel子

戚池
好撚凍
好撚凍

Birmingham 唔算凍啦巴打
好撚凍

Birmingham 唔算凍啦巴打

夜晚又落雨
件衫又太薄

治癒系
PP
HAMIDASYSTEM嘅新歌。繼續hip到爆炸,Synthpop(?),4:3,cult味極濃嘅MV。
https://www.youtube.com/watch?v=3Il0SNX-tEY
HAMIDASYSTEM嘅新歌。繼續hip到爆炸,Synthpop(?),4:3,cult味極濃嘅MV。
https://www.youtube.com/watch?v=3Il0SNX-tEY

段片拍得真係好靚
不過idol味真係好淡 其實算唔算係電音多過idol
有冇辨法整多啲人入黎 想搵多啲人交流下

入嚟貼圖推po得唔得

入嚟貼圖推po得唔得

貼咩?

入嚟貼圖推po得唔得

貼咩?

大和明櫻

入嚟貼圖推po得唔得

貼咩?

大和明櫻

More than welcome

入嚟貼圖推po得唔得

貼咩?

大和明櫻

More than welcome

任貼唔嬲呀,
呢家個post又無人,fb page又無like

段片拍得真係好靚
不過idol味真係好淡 其實算唔算係電音多過idol

咁呢堆"另類"idol就係blur咗idol同musician嘅界線嘛
而且Live個感覺又會唔同,個feel會idol返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞