用左23000蚊買左土豪電腦,可以挑戰今年顯示卡殺手魔咒之地

311 回覆
24 Like 330 Dislike
ForsBRoken明知係屎黎 都買得落
係服既
越睇越似傻鳩
就係D人話垃圾我先想買來玩,我對玩爛game更有興趣,除非隻game真係可以爛過LJN。
攞老母板同CPU 搞飛,閣下真係極品水魚嚟
釣咗班翻版window支那仔出嚟
樓主個spec,買多部ps5仲有錢找
哇,原來要display 卡成雞野
樓主下次試下開個標題

"23000買左土豪電腦 不服來辯"

就會引左班人出list比你, 咁咪唔洗買左部仇人機lo
係鬼, 隻hogwarts我到E家仲係lag
隻hogwarts我開1080p都lag啊3070
較個畫質仲低過ps5, 諗起就嬲
用下個腦上網有咁難咩? 唔想用腦咪交下啲智商稅囉
呢條list...買ps5/xsx好過比人當水魚啦
無計,ps5 既算力同3070 相差無幾,佢都得performance mode可以穩60,你PC 3070想60唔lag都幾難
點會差無幾, PS5頂盡只有6600xt
PS5行緊1440p高畫質, 我3070行高畫質1080p仲lag過佢
咩叫3070想60唔lag都幾難?我1080p光追都無開
隻驚pc版最佳化好差
Gigabyte eagle
Notebook 4090 = desktop 4070
6600xt同3070實測唔開光追最多咪差咪10%到20%。Ps5 個高畫質肯定調得細緻過PC 好多,調一款機十個鐘同調一百個一千個組合十個鐘邊止10-20%。而且ps5肯定係動態解析,佢有幾多時間可以1440 60邊個知
人地兩隻45蚊case fan
夠曬數
喺樓豬呢啲咁smart 嘅人面前
貓頭鷹都是垃圾啦
Btw sharkoon 真是聽都未聽過
丐版Powercolor 4090好撚過
4090 desktop 平本萬2-3都有
仲有成萬砌部i9唔難

咁大部Notebook 都只係desktop replacement
散熱差咁遠
性能係差啲㗎啦
你睇下間工作間之前係做啲乜game, 調得差真係意料中事
每隻驚出pc都係咁架啦得佢係多平台咩, 又唔見RE4係咁
咁咪就係證明左最佳化係差囉, 我cyberpunk開埋光追都順過佢
你自己搵d最佳化好既多平台驚睇下, pc specs多都唔應該差咁多
點都唔會話3070行呢隻咁既驚1080p60fps lag係正常下話?
新世代crysis? 仲有隻驚pc版lag係佢用ram/vram出問題
第一日steam d人已經講到E家, 過左咁耐都唔fix行得差走黎blame用家
呢間上一隻係cars 3, 比啲時間佢
仲比? 下集我一定唔買
仲要已經唔係好玩
邊到抄返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞