用左23000蚊買左土豪電腦,可以挑戰今年顯示卡殺手魔咒之地

311 回覆
24 Like 330 Dislike
55原本是火星文,解作「嗯嗯」。這個網絡語言大約由2009年前開始流行,普遍被認為是在網絡遊戲中一些懶得打中文「嗯嗯」的人隨手打出來的。

在極度不歡迎火星文的膠登討論區也可以經常看見55,意思和閱、哦、哈哈哈差不多,代表該文章沒有閱讀價值又或者樓主是煩膠,以此故意敷衍回覆。然而,有會員批評這種用法是間接引入5p文化到膠登。[1]已知最早帶起這個用法的會員為毛毛毛毛毛,其後被另一會員傻子那發揚光大。

13900k 行 auto 就算你上水都好易 100 度,降壓降頻係正路玩法,犧牲不多於一成效能換來減少 20 幾度廢熱,何樂而不為?

btw 平時打機好難 full load,應該可以較返鬆手少少,打機單核 5.8,全核 5.5,過 85 度至行返 P=5.3/E=4.2
唔上自組水用塔散好過
大水魚
AIO360都係廢
水太少
留名睇燒卡
樓主你張list好大獲😂
真係睇咩game
rimworld,project zombie呢類食cpu多過顯好多
U12A 12700k 200w都係80+-度
打機依家既天氣都係最多60度
師兄你係咪超過70度就接受唔到?
最好上網問人執機再出去買,直接落鋪問都係啲水魚黎
Gigabyte 4080 eagle oc仲差過gigabyte gaming oc
100% fan speed, 99c vs 70c
13代唔上水係自斷雙臂
樓主比小小錢上到堂
幾好呀
即刻跛
待機25度
但一打2042,或者上到144hz
就會升到70-80度
所以我唔明13900點解可以唔洗上水
雙搭都壓得住咁顛

將火魔女塞拉消滅,並且將佢所屬領地普雷諾斯100%全清,用左成29粒鐘。比我想像中慢,呢隻game有4大魔女4個地區,如果全清的話應該要打成過百粒鐘。

呢隻game果然係夜光引擎Tech Demo,每個招式都狂噴粒子,仲勁過Gundam 00,華麗過哈利波特。敵人打擊意慾都幾高,特別係班雀仔一齊俯衝吐口水的確無力但又好刺激興奮。

但遊戲除左華麗刺激的戰鬥外就係九流的Gameplay,有一大堆同主線無關硬塞入去的無謂地區。然後係入面重重復復打爆同樣的遺跡去攞裝備同能力加成。全部都係打怪任務仲單調過哈利波特,哈利波特都有D解謎任務多元化一D。

總結就係一流視覺九流Gameplay的罐頭Ubi軟開放世界遊戲,如果頂唔順呢種類型的遊戲就真係唔好浪費568蚊去買爛game啦!
點解會喺商場電腦鋪砌機

樓豬水魚大王
樓主有料到
不過樓主有冇打算回應吓其他巴打
想睇大戰

再用到2個半鐘100%清埋市鄱地區,雖然市鄱係連接著各4大地區的中心帶,但都要等到打敗火魔女解鎖左吊索魔法先至可以清到。
2042 65w以上既u都70-80度㗎啦
battlefield 2042多人mode食cpu(可以食晒8核)

70-80 都算可以接受既 如果80w水平
想低D咪調高風扇轉速

同埋240水冷唔係你想像中咁勁

360水冷>高階風冷=>240水冷
AIO始終都係伏伏地
等咗五日都仲未有List睇
成部機得4090全新 , 其他嗰啲嘢eBay Amazon 連登至愛淘寶東京二手買返嚟搞掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞