用左23000蚊買左土豪電腦,可以挑戰今年顯示卡殺手魔咒之地

311 回覆
24 Like 330 Dislike
呢個post 似卡皇降臨

又話魔咒之地係左膠game,原來最後主角係四大魔女辛塔個女,貴族出身Chosen One入左異世界成為左鳳傲天的老土劇情。如果真係Woke的話女主角一定係平民出身然後打死左魔女之後就自稱係魔女之后,好似Starwar Rey咁。

打死左兩個魔女,征服埋亞弗亞雷,遊戲已經玩到一半,同我預計一樣隻game要玩一百粒鐘。

智將魔女耗盡所有魔力自己力竭身亡。

當然大家都估到四大魔女只係中Boss,真正大佬就係那個煩膠手銬,奧斯卡金像天使。

四大魔女戰死,鳳傲天成為左Chosen One。

我係魔女之女,血統光環收你皮!

遊戲最後都要再次起朵,黑人拯救唔到世界,但魔女之女可以。

玩左超過60個鐘,之後再清埋餘低的維索利亞同朱諾恩地區。打得比我想像中快,應該星期日就可以埋尾了。

維索利亞同朱諾恩都清埋,時間係70粒鐘,仲諗住隻game可以打到去5月,點知咁快就收皮開鬼線東京更新玩。
巴打係咪好有米唔洗做
日日打機
no la,星期一至五都要返工架。
成班傻西 俾得起錢又有咩所謂
人地做生意唔使賺呀 好似你地左度右度咁個個好似你地咁多時間
其實哈利波波唔洗用勁卡玩佢係食Ram,要32G先夠行得順
佢複雜少少D景一野唔見25GRam

終於全成就隻game去,最後升級所有魔法太浪費時間,磨左成10幾粒鐘。夜晚放工之後出game評,然後就等5個禮拜之後5月26日DLC繼續粗口魔女之旅。
可唔可以講下個故事係講咩?
唔想玩隻驚但又有啲啲想知個故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞