用左23000蚊買左土豪電腦,可以挑戰今年顯示卡殺手魔咒之地

311 回覆
24 Like 330 Dislike
4090 都已經一萬鬆啲,你其他野點變出黎
4080玩1080p你真係砌機天才😂
先唔講4090都皮幾
i9+4090文乜撚書機呀
挑唔挑到乜鬼顯卡殺手仲未知
但樓豬應該挑戰到今年水魚之最
其實係 PS5 game最佳化好過PC好多
今年大作PC版冇炒車得Dead space 同RE4
有部份game仲要4090都lag機
屌用正版window嗰班係咪一千蚊都俾唔到打機仲要上支那網dl破解版嘅社會垃圾?
勁到著火
你真心定假膠 買張4080行1080p嘅mon
張電腦桌太窄,不過都唔急買,下次再買個土土豪電腦先順手買新mon
23000就叫土豪
唔通你係鯨魚玩家?
第一日係,但係好多第二日已經有patch hotfox
隻臥龍要等到我二周目全清任先出
樓主想激戰我哋呢班食屎狗
土豪機(4080)
其實樓主條list 同你呢條嘅差距唔大

Kingston ram 好過 nodata 少少

即刻跛 4080 同 PNY 4090 之間我會揀御三家。覺得只要平嘅抵就可以,咁試下強國山寨廠出 3千幾人仔嘅 4090。

6百蚊買機箱扇同散熱係必要投資,呢度過千都合理。

不過人哋用 1200蚊 買正版 windows,有事MS包到底。
你用$10買老鼠貨仲以為自己賺咗咁

一係自認窮J直接用官方嘅免費試用版
有錢買安心同服務嘅就支持正版

二者都好過你on9 淘老鼠貨
而俾得2皮幾嘢砌好啲就唔好慳 windows,買完仲要驚原本同MS簽約批量買教育key /公司key 嘅公司停約。
樓下商場鋪砌就係咁

2萬蚊功課都唔做下
我出夠三萬買你一張4090ti
我用緊ROG 1660Ti所有game都順玩喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞