[親生仔] Google Pixel 討論區 (97) Pixel Tablet, 7a, Fold 等候區

550 回覆
5 Like 11 Dislike
我一出即update, so far冇乜事.

到而家都仲係出事嘅, 係得之前提過右上角whatsapp嗰粒綠色點, 唔係咩大問題, 係有啲銀眼咁囉
so far用咗幾日14 beta, 再發現三個新bug

1.鬧鐘響嗰陣㩒唔到mon熄鬧鐘, 一定要熄一次mon再開先撳得返

2.係app drawer >app info>uninstall 之後個mon又會冇反應, 又係要熄一次mon再開先撳得返

3. YouTube 或者 Netflix 有時睇睇下跳返出homescreen或者Whatsapp/line覆個message, 佢會喺背景繼續出聲, 但唔係pic in pic功能.
點解呢?
4,5ok既,但太舊
6,7就訊號問題 發熱 多bug
我全部都用過
5 仲ok wo 我唔打機
6就指紋廢
7 完全冇問題
以上都係副機 所以我冇遇到signal,發熱問題
5打機唔夠電
7 pro打機熱到叉唔入電
抵玩嗎?
有無人聽電話要轉去speaker再轉返去電話到先有聲
比多小小上7啦 指紋一定好好多
7都係垃圾,s23好好多
直上s23ultra 啦咁
7pro碌兩野ig都上到36 7度了
垃圾android 14 beta 1
[member有冇人禁Foodpanda link個app唔識自己彈出黎[/member]
pixel暖蛋黎
幾個月前有人覆我話唔係呀7pro都唔熱
我心諗都未撚到夏天緊係
6pro 40度留言
係冇6咁熱 但一定唔係涼
等8BF最抵玩
之前個4A5G 用咗一年無端端磚咗
依家用緊後備廢機
等緊7a.....
想問用手指解鎖個陣,個圈圈有冇得較冇咁光 次次訓醒濛下濛下個陣一開電話比佢燦死
光係optical sensor死症
見過有啲rom可以較暗啲
但係冇咁準
要唔光惟有ultrasonic
頭先重新setup過部6仔

唔知咩事restore嗰陣裝咗3隻APP就唔再裝,撳入去連個Google Play都hang鳩埋
有用Birdie esim
用到冇問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞