[親生仔] Google Pixel 討論區 (97) Pixel Tablet, 7a, Fold 等候區

550 回覆
5 Like 11 Dislike
做乜部6A更新完係咁出殘體字
近排無乜P8 / Tensor G3既新料
可能似上年咁,嚟緊IO會有sneak peak
esim定實體?
實體
更新喇喂
收到4月update
Camera
Autofocus improvements while using Macro Focus in certain situations

p7p個微距對焦好鬼廢
終於忍唔住買咗set whotestone返嚟玩,原來好鬼易貼

down 完搏唔搏好呢

嗰頭講完嗰頭出事, 塊野半個鐘前都好地地完全冇撞過無花無盛一直放喺枱面, 剛剛拎起發現佢無啦啦變成咁
如果唔搏而家退休年齡beta program 要唔要洗機?
已經up完幾個鐘用緊啦

第一次開機error 咩google.service.gns定something like that, 更完再restart 多次直入bootsfail mode, safeboots之後就ok.

冇洗機
唔好更新,好多app都會彈,homescreen又有bug
touch wood 除咗我上面講嗰兩件事之外暫時中咗就嚟四個鐘都ok

反而自從join咗個beta program之後, click入google play本身個 app info一直都係咁
請問,
香港買水貨Pixel系統升級要點做?(唔好意思我未買用Pixel)
設定>最底
多謝回覆!
唔好意思,即係唔需要VPN,需要DownLoad任何File,
好似其他牌子一樣,會在系統內見到有軟件升級file,就可電話直接升級?
一樣
多謝回覆!
我黎緊想換Pixel,而家考慮緊下香港買水貨定上網買.
等8,宜家所有型號都唔建議買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞