[KPOP] K-POP 2023討論區 (17)

1001 回覆
0 Like 20 Dislike
都整咗好幾round了
每次執啲
不過今次無佳覽妹喺度讚佢個唇靚
第一時間都係諗到Purple Kiss
另外我估嘅會有Cherry Bullet同Weeekly
23歲周子瑜掃2,770萬豪宅 父母激罕同框

韓團TWICE台灣成員周子瑜於今年1月返台過年期間,低調購入高雄一幢高層豪宅,但基於隱私,購買單位的面積及總價均未有透露。直至最近,據發展商公開的物業成交最新實價揭露,周子瑜購買的高雄鼓山區逾千呎豪宅位於30樓,總價逾2,770萬港元。地產商上載周子瑜偕父母交收物業當天拍下的合照,並借她催谷樓盤:「恭喜周子瑜成交,購置高樓層一層一戶,大器格局……歡迎來與周子瑜當鄰居。」

交收物業當天,周子瑜與父母(左起)一起合照。

據悉樓盤是以周子瑜個人名義購入,亦是她擁有的首個物業單位,位於北高雄精華商圈,豪宅區內設有泳池、養生按摩池、健身房、瑜伽教室及特殊國際演藝會議廳等設施,她購入主因是其母投資的醫美診所位於該豪宅對面。消息曝光後,不少粉絲也留言表示非常羨慕子瑜年紀輕輕便榮升圈中小富婆。
地址俾人爆撚埋
又係Bora 又去幫人
入決賽
最後又入唔到
低調
交收影埋相會唔會平多幾十萬
認真好睇嘅
Rocky全員入
Lesexx派金采元
7人已成
THE UNIT咁
佢地啲歌音源唔差,但自從某位歸國
成團靜到死左
智秀個dancer整歪咗佢個mic 搞到佢俾人插咪嘴
ching 識啲野
【tvdaily獨家】[‘偶像學校’造假的金泰恩CP也再次在Mnet任職]經確認,因偽造Mnet《偶像學校》投票排名而被判處1年多有期徒刑的金泰恩責任製作人(CP)仍然在Mnet任職。

本報採訪結果顯示,Mnet讓2022年2月左右出獄的金泰恩CP再次任職。這也再次打破了觀眾們對於其辭職或被解職的預想。

金泰恩CP因涉嫌偽造2020年7月《偶像學校》投票而被不拘留起訴。金泰恩CP當時否認所有嫌疑,但隨著調查的擴大,物證浮出水面,最終承認了造假嫌疑,第二年6月被法庭拘留。
嘩有埋套新節目等緊佢
應該係呢排見到peak time有啲人講啦
隊造假垃圾團點解仲未解散嘅?
反版THE UNIT 🤔

拋緊十倍…..
會唔會揾返虛擬偶像out咗嗰啲過嚟
同霉團比開心咩
造假團
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞