[Buddy+Na.V+LUVU]祝VIVID DAYZ澳門場一切順利 祝Yerin搵到好公司(34)

1001 回覆
36 Like 1 Dislike
出面瘋狂鬧緊,依兩日twitter又無限罵戰,而家都唔睇出面啲嘢了,所有嘢都可以演變成罵戰真係好黑人憎。周圍鬧有咩用姐,又唔清楚實情係點。文彬喺天都唔想見到大家乜撚嘢都要嘈撚到on99咁啦。再者,就算真係BPM好仆街,主辦都仆街,人地只係當我哋傻仔喺度扭計,唔會改變到任何嘢。再加上三個女都唔會想啲人又係撚咁乜都嘈一餐啦。我明係傷心係嬲啊,咁係咁鬧發撚晒脾氣就會突然間有用,改善到情況咩?嘈交係唔撚會改變到任何嘢,最撚無謂晒氣又晒時間。之後咪又係要買album比錢幾個女。一定會有人想鬧我,鍾意就鬧啦,仲可以block埋,唔洗令你覺得篤眼篤鼻
不嬲都唔點睇出面D野
唔好跟車太貼 只要繼續支持佢地3個就得
唔係唔相信佢哋三個嘅專業
但呢個心情下點都會影響到表演
陣間跳得唔好又俾啲唔知咩事嘅人話就
https://youtu.be/331FAHdH8gQ

https://youtu.be/uURobNqnJ_s

最後都係貢硬上3個一齊去

睇落銀ok ,B 同 智狀況就麻麻地 ..

祝行程順利 ..

其實一直以來,BMP 對班女都唔差,相信大家都有眼睇 ...希望大家可以睇定d 先,唔好屌住 ... 等多d news 先決定屌唔屌 ..

老實講,外國人好注重合約精神,如果違約佢地真係可能告到你足,賠償要十足十 ...更何況 ..BMP 都唔見得好富貴 ...

仲有,你唔去,其實d 黑粉咪一樣搵野屌,到時再難聽既野都有 ..
Twitter啲人好撚鍾意懶係醒目以為自己乜都知以為自己諗咩都啱,成班傻閪一齊圍爐,跟住就周圍fuck,唔講仲以為佢哋開過公司,好有經驗。結果如果幾個女同意去表演,但啲人又完全唔支持,可能佢哋更唔開心,原來啲fans唔信佢哋,覺得自己一定啱,佢哋做既決定都唔受到支持咁。又話咩尊重私隱唔share任何片同相,新聞周圍都有啦,講到好似自己唔share就冇人知,班女會突然間過得好啲咁。
呢啲時候yt先彈返文明特急98s個集出嚟

我諗 bpm 要講吓隔咗成日都要三隻女齊腳上機
聿間發生咗咩事先

睇住智扶住B行
其實 buddy nav 都好心 up
原來仲有個坐定定既問題環節,唔知VIVIZ係咪會如常出席,下面啲觀眾又唔知會講啲咩,好嘢
點解咁撚多嘢既?唔係普通果啲音樂show,每團輪住表演就完㗎咩
其實我諗佢地3個有共識繼續去表演都唔奇
比係係屋企望住幅牆
可能佢地去工作仲會冇咁難受
叫做迫自己唔好諗住

我純粹係覺得佢地三個到咗事業而個位
已經唔係好似以前咁會俾公司迫佢地去做嘢
我覺得好大可能每一個決定佢哋都有份
所以我覺得唔使諗到佢地被公司迫害咁
留喺韓國又怕少少嘢都要比人做新聞,又諗起傷心事,又唔係好出得街,去美國可以散下心,分散下注意力。不過好多on9將今日既funeral睇到極度重要,好似唔想比三個女離開一下韓國咁。幾個女見到啲粉絲咁樣一定都唔會好受。唔相信佢哋既判斷,平時講到幾咁支持佢哋原來最後都係唔支持佢哋既選擇。好似發生傷心事就一定要中個頭埋去傷心咁,想分散下注意力都比人屌
好多人都自以為是覺得佢地一定想點點點
唔講以為佢地真係識

好過乜都唔做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞