(有片)素海霖正式回應網民對於身材方面既負評

558 回覆
1936 Like 340 Dislike
啲死肥閪係咁
明明係自己唔願意付出去減肥
就話自己肥底
點減到減唔到
又話乜嘢飲水都肥
實質就係日日肥閪生活唔想減
個背脊真係有d肉酸,太多肥肉,其實可以操fitd
咁又唔使激動以前佐藤遙希 佐山愛 水野朝陽之類都係越食越肥 咁當然都有篠田優 由愛可奈(水川潤)之類越做越fit 既女優 百貨應百客囉 fit 既咪長青d 好似以前つぼみ咁拍十鳩幾年都仲做到學生妹(雖然早排引退左) 咁身形配合唔到 就自然變撚左人妻系熟女系 講真有銷量先有片約 之前大陸有個東北人 好似叫咩陳美惠 人地拍左五套片左右都收左皮啦

宜家素海霖小姐 點都成為左一個承先啟後既角色 好多囡囡見咁多人訪問佢 佢又咁受注目 好快 有其他可能更有料既人會加入去av 界玩下 你見佢除左衫又想著返衫 又推開顏射男優 好明顯內心仲有少少心理關口未過 比d時間人地突破下啦 av 聽到廣東話點都係里程碑
Fitch旗下嘅nikuyoku 咪一樣有人睇 駛閪理人地點睇咩 你就係你 加油
真 六十路
拍多幾套AV做多d愛就會瘦嫁喇
人地大波
欣宜又肥返啦 睇佢最近演唱會個樣啦
捉到鹿唔識脫角.. 操FIT咗多個賣點啦
你舉個幾個名勁撚大波先得
就係咁柒身型先引起話題又贏
上原亞衣瘦咩
欣宜有減到㗎
你望下肥姐先啦
連登仔淨係識盲捧自己人覺得好威
個心態同大陸小粉紅一9樣
講真條女質素係日本av界只係最低級
唔明有咩好自high 成班小粉紅咁
我就真係比人打到仆街 壯烈犧牲啦
最開頭出黎批評嗰幾個全部比人鬧撚到爆
今次有得紅我切乜都得

冇樣冇波冇身材仲要格手乜都話唔做
AV女優呀大佬
聽聞日本嗰邊好似反應麻麻?
不過有大陸台灣香港市場撐住又好似真係做得起
做gym叫你練吓啲線條,起碼啲肥肉唔好鬆泡泡
唔係叫你瘦唔專業仲咁多嘢講
不如叫個 141 呀姑去拍,起碼大波過佢
正想講
有無日本仔review
打個飛機都要批鬥
同支那人有乜分別
20年前姚明打nba 又係踩到狗也不屌
第一人第一套新屎坑啫
而家個個都知佢咩料
下一套有1/3都要還神啦
佢條腿同patpat勁正囉,好似我飛機女神
個波形就真係改變唔到
除非整
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞