(有片)素海霖正式回應網民對於身材方面既負評

558 回覆
1936 Like 340 Dislike
9:40開始
https://www.youtube.com/watch?v=PQHNqwFk-1s

回應重點:

- 其實我就真係好鍾意食野既,就算我之前賣相都有人話我肥,咁我覺得我瘦極都唔會好似人地咁嫁啦,但我都會努力

- 其實我不嬲都唔係瘦底

- 做gym練下線條?我覺得我點做都唔會好似人地瘦底嗰d囉

- 我覺得最重要係開心囉,人一定要開心先有能力做野,如果唔開心基本上就咩都做唔到,所以身心狀態先係最重要囉,而唔係一味去附和人地嗰排興d乜野就要跟住去做

- 瘦少少既時候一定會有人話冇波既,咁我不如做返自己,因為都冇可能迎合得哂所有人

- 我好鍾意而家既自己,我真係好鍾意,我係冇可能唔食野囉
佢真係侮辱專業
Part time打工fc2就冇所謂
依家做專屬女優保養自己body好基本
真係撐唔落…影衰香港, 比日本人笑…
百貨應百客
點解一定要有線條同瘦?
同姜B同一陣線
佢錫果時啲動作好奇怪。蜻蜓點水式?
公道講,今次我又撐佢
佢又唔係肥,都係正常range
其實只要唔係肥到欣宜 catgirl嗰d咁既話,又真係無須咁harsh既
建議健身教練同佢合作做個改造project
我相信適當既尖一定會身材靚啲
但你要design個無咁辛苦既方法俾佢

一陣又唔開心…
又要睇佢努力
做尖練挺啲個pat都好丫
連登一向越屌越紅
但佢講到好negative
唔想修下身練下shape咁
依行咁殘酷 點爬上去呀
定係賺完知名度就上岸發展
咁av除左身材都好多野睇既
劇本、人設、咩play、女優反應等等都好重要
我都j過d女優身材麻麻,但好識玩 反應好正既片啦
呢句好撚癲未試就拎極端case嚟話唔work
“做gym練下線條?我覺得我點做都唔會好似人地瘦底嗰d囉”
有啲本Pat心態,似足啲肥婆咁「係咁啦,冇得減」

係的確唔算太肥,但以佢年紀啲肉真係好似師奶咁鬆泡泡,又話想做有影響力女性,呈現最靚自己,但依家嗰身型真係唔達標喎!
佢似想谷胸多d,如果唔係正正常常唔食嘢好快瘦晒
但呢條反應又差又麻麻。。。 唔通真係睇劇情咩
睇就唔係幾好睇
不過應該幾好砌
啲回應港女到呢

你好鍾意自己,就咪鬼做呢行啦

有冇人接受到做消防係大肚腩跑兩步都無氣呀

呢家人哋幫緊你改善缺點

不過我相信市場會有定案
簡單講即係懶
鳩up咁多做乜
佢有解釋

肥先正
做gym練下線條?我覺得我點做都唔會好似人地瘦底嗰d囉

呢句好撚有問題 懶就懶啦,同埋開口埋口話做自己,咁出咩道拍av 姐,為事業負出/犧牲都唔肯
其實唔係肥問題,多數啲人係笑佢冇波
佢大波根本冇人理嗰啲肉地
做av女優一定要好瘦?
姐係直接認賣假相呃毒撚買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞