(有片)素海霖正式回應網民對於身材方面既負評

558 回覆
1936 Like 340 Dislike
佢最新IG STORY朗讀日文係咩事仲要讀錯晒
愈嚟愈覺得佢不務正業
話就話咩鍾意做愛,事實就係諗住可以賺輕鬆錢
點知一做落咁多人負評
唔除衫嘅港女可以吊高黎賣
而家除曬兼屌埋就冇得扮高竇
底牌都show曬
model都有大碼啦,AV既野不嬲都係百貨應百客。
唔通有個染髮既女優出黎你又話佢主流女優都係黑髮,染返黑色先好拍咩。
百貨應百客…你估個個女優好似橋本有菜,明里細,山岸逢花呢D瘦底女優咩…家下仲係度既白石媽媽,寶田萌奈美果班大波肥底女優咪仲有市場
佢四圍敏訪問都好直接話想拍劇拍電影擺到明係借拍AV攞gimmick炒熱度
先出咗一套AV, 之後先又話想繼續拍到1-2年
佢咁既態度,拍唔拍到6套都成問題
其實最後係咪第一集大賣?
係港男先做到自己咁cheap
白石老母係肥
但佢sell人妻
兼且真係幾白滑
咁條港女selling point???
香港地
人傻錢多
機預處處
就係sell港女邏,正如之前個大陸妹乜陳美惠咪又係咁,同埋Faleno同佢簽得短約就知乜料,講開又講其實條女係平時既心態都唔係好自在,打響頭炮都贏左好多人啦,條女醒目女,實計曬數
其實佢個人氣dup到咁已經冇得救
外貌肯定係先入為主
就算佢之後好索
人地只係會記住佢個豬樣
師兄識D野!唔好話香港地,中港台日呢班女個個onlyfans,pateron賣相都夠過世…怪就怪全世界毒撚多
問題係佢屎忽扁
呢個係做運動可以補救到
然後同人講冇整容
仲要賣相嗰陣堅持點都唔露
米芝連公仔
24吋腰
香港班妓者真係笑撚死人 又content farm又用連登
呢班契弟
素老師之前做訪問唔係話一直都唔鐘意自己咩依家又話好鐘意自己?笑撚死

仲有做gym邊可能修唔到身
好無腦條女似無讀過書既mk妹

個鼻柒到咁都話無整
唔使咁harsh呀嘩?連登仔老老實實食過幾多女身材好過佢
重點係咁多女優競爭
佢個賣點就係香港人+廣東話
佢如果想繼續拍就要接受意見迎合翻口味
百貨應百客,都要睇你有幾多客
第一套就話有噱頭
依家睇曬全相,佢個態度又唔似會大執
咁莫講話第二套銷量,有無都成問題
懶就懶啦
呢啲叫唔專業
做得呢行就要keep身形
唔係要你減到90磅先叫靚
但都要有線條
人地果啲大碼模特兒都會做運動
唔係一pat豬油膏咁就叫自信美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞