(有片)素海霖正式回應網民對於身材方面既負評

558 回覆
1936 Like 340 Dislike
用係姜身上=
用係素身上=
有啲似mechan
其實同班kpop出道既支那人冇咩分別,係同一個模式
借個出名既平台黎上位,然後自己既名氣做大左之後
就同公司解約,跟住返自己地方呃飯食
呢句睇得出佢咩mindset
扮都唔扮即係佢真心覺得係咁
癲過 唔食protein 驚太大隻
我覺得/
我點做都無人地咁好/
所以就唔做
好似啲明星咁 我做自己喳嘛 我個人真呀嘛 所以我唔會「識做人」
到底依家啲人出黎做藝人做娛樂圈點撚解可以咁撚樣做人?
冇期望就冇失望

啲人對套片期望太大 其實最主要都係對波貨不對板
市場好現實,拍出嚟J唔到銷量就差,跟住就俾公司放棄

呢啲情況,我真係寧願講嘢直啲(當然唔需要侮辱),好過講所謂好說話維護佢,然後搞到佢非自願引退

佢從事緊呢個世界上最直接嗰行,睇AV就係為打J,打J真係冇可能J理念,家陣啲負評就算難聽,但全部係發乎身體誠實,佢識諗的話從善如流對事業發展有益無害,堅持自己肥都唔係問題嘅話,都會百貨應百客有佢嘅市場,不過一定做唔到主流,車軚、扁籮、顏射推開,呢啲嘢全部都可以後天解決

覺得佢都豁咗出去,呢少少位博殺埋,好過「有性格」跟住消失
係 不過呢條片認真答得唔好
用左好多借口 呢個應該先係大部份人觀後反感原因
尤其係佢話自己點減都唔會好似人地天生瘦底呢句
內在分會減 不過呢啲應該唔會影響到佢紅
佢覺得無可能迎合所有人
佢覺得佢都唔會好似人地咁正
佢覺得佢點都瘦唔到人地咁
佢不嬲唔係瘦底
鍾意做返自己
咁都仲唔明
佢既問題根本就係依家啲人既通病
唔撚識做人 心態性格問題
覺得咁就係咁 唔夠人黎所以索性唔做
鍾意食野 無可能唔食野 咁你咪食少啲 分開食/做多啲運動 食好西之餘又食下啲清淡健康野 做多啲有氧減脂 做多啲負重做靚線條
講到尾 「做自己」既人我覺得都係垃圾黎 人都未識做 野都唔識講
不過對我黎講呢個女仔只係用黎令更多女/好西壞西下海出黎撈既一件貨
無架
依家社會就係興「有性格」「做自己」
佢係香港發咁耐明星夢唔撚有人投資落佢身上應該唔係無原因
係同好多依家啲所謂明星同一類人
真 欣宣全盛其實身形好fit
收皮啦臭雞
我覺得佢唔似想長做
似想賺完名氣之後返香港做kol搵食
所以佢係真係唔需要跟你地d建議
不過講真,想長做點到要操下
頂級果班AV 女優gym 既次數同清水健有得揮
用作品說話
素海霖如果出女王主題一定支持
個鼻舊假體就嚟插穿鼻
遲早要拆咗再整過
肥少少又要被人批評唔專業,香港人對女人認真苛刻。
如果佢係日本妹
應該睇3mins 就shift del
肯比面睇一次已經覺得撐左
完全無想J 既感覺
睇男優吉高腳屌, 汗入眼仲好笑過睇條港女
咁佢再瘦咪變ipad囉冇腦?
佢唔係鍾意做自己,而係由細到大都比人男人寵慣,知道自己唔改變都有人受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞