(有片)素海霖正式回應網民對於身材方面既負評

558 回覆
1936 Like 340 Dislike
佢應該差在無係螢光幕面前講:我係咁撚樣架啦,唔撚滿意就咪撚睇(但記得課金)

我好似聽到「賣相」兩隻字,即係又係做電子雞,
點解咁撚多傻仔買啲不明來歷女人既相,
親生老豆老母又唔見比咁多幾佢地
係百貨應百客不過市場上係大波瘦底最受歡迎,市場會慢慢淘汰你,可能幾套作品後收皮
現實真係得一百個客買佢碟
夏目彩春?
第二套無咁多捧場客課金 一係比市場淘汰 一係就增加吸精點啦
有啲女 係有啲肉先好睇

利申 冇睇過佢條片
佢唔算肥 但係鬆
算啦 佢原本都唔係咩努力既人
佢拍呢套野拎黎做跳板架咋
唔好俾我講中
拍完第一套,拎住首位av女優個名
即刻收山唔拍下套
然後賣相拎住個女優名吊高黎賣,大撚把毒撚爭住5千,一萬咁俾
不過佢肯博呢野好似以前香港電影d脫星咁
真係俾佢咁樣呃到錢食都抵佢發既
on9
你唔係天生麗質唔係問題
問題係個心態
想係一個行業發圍但唔撚想努力
去嘗做gym跑步運動試練下身型都唔做
留意佢係話"佢覺得點點點", 唔係"我已經試過點點點但都係唔成功"
如果係後者既情有可原

不過其實身型既野係好實在, 要去到比賽級個D健美係要有D天份基因, 但一般人既理想身型總會練到, 係差在用幾多時間心機恆心毅力
但呢個題外話

除非佢係一心本pair做, 其實上唔上位冇位
屌如果係就咪撚拍片回應啦, 直接who fucking care ignore haters乜都唔洗講

想出名想上位又唔想努力
收得皮啦
係 又唔見D人對姜胃咁低要求
白石媽媽只要未肥到塊面腫,都一樣好丁丁仆街
搵個PR 幫下佢啦
是旦搵個位話會努力都好

依家態度係
我係咁架啦,食硬你班毒燃
樣靚身材正
先係當紅之道

你J 但全世界唔J呢
以香港之名出道
但樣款真係趕客

睇返河北真係一擔沙糖一擔屎
女人包唔包容到男人咁明顯既整容樣
好似冇乜邊個男明星係整容整得咁假而又受歡迎
依個時代everyone is a champion 做得柒都要有trophy
靠拋頭露面既都話唔可以批評
真係又要叫雞又要攞貞節牌坊
要肉地肥妹七森莉莉都靚你100倍
點會⋯⋯所有韓國男星,anson lo

覺得好多人都包容整容人士,唔存在女就得男就唔得嘅性別分歧
支持
身材方面都算,演技真係好差,來來去去都個幾句,轉個頭出晒戲唔想睇
身材鬆泡泡,波又細又the,又懶,淨係咩所謂香港第一人,玩唔到幾耐
肥美人
其實最核突係塊面加工過咪大大方方認囉,拎張唔知幾耐之前既素顏相話冇執過依家成個森田永美咁既樣都話冇整
傳媒又係寫到佢好勇敢,好努力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞