李一桐討論區(3)

1001 回覆
51 Like 22 Dislike
其實由鐵槍廟開始到蒙古蓉兒有幾奈冇同郭賤見面

劇入面魯長老話呢幾個月動用哂丐幫上上下下既人都搵唔到
書就唔知了
華爭咁自私...
明知靖哥哥個心都唔係你度...
就死都要霸住人
華爭咁自私...
就死都要霸住人

我黎接手
華爭咁自私...
就死都要霸住人

我黎接手

好慘
華爭咁自私...
就死都要霸住人

我黎接手

你屌埋我個份
又一個早晨
安答們
又一個早晨
安答們

又一個早晨
安答們

天有多大

金帶係咪呢條

金帶係咪呢條

劇入面魯長老話呢幾個月動用哂丐幫上上下下既人都搵唔到
書就唔知了

半年,之後郭靖返蒙古見呀媽同大汗報平安先,過幾日大軍西征,西征開始1,2個月後喺禿木峰上相見,

再過多1,2個月盡破花剌子模,期間黄蓉失蹤,郭靖被困石屋,蒙古軍由花剌子模返蒙古再整頓休息再錦囊密令,用左差不多半年,

李萍自殺,郭靖逃離回中原苦思是非善惡,再華山重逢黃蓉用左1個月時間,去到見楊過,守城,大汗死,回桃花島成親我估又係一個月,由郭靖18歲開始到結局啱啱好2年20歲
垃圾支那雞
( Show Blocked User - LizzieOlsen )
天津做哂之後晏就唔知點消磨時間
http://www.iqiyi.com/v_19rr8jg9m8.html

班Fans dem beat…

重點係桐桐唱歌同撩人
http://www.iqiyi.com/v_19rr8jg9m8.html

重點係桐桐唱歌同撩人

文仔rip

重點係桐桐唱歌同撩人

文仔rip

暖心小弟
今晚19點 江蘇綜藝直播網 可以回放一個星期

手機就用依個

繼續支持一桐
今晚19點 江蘇綜藝直播網 可以回放一個星期

手機就用依個

繼續支持一桐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞