李一桐討論區(3)

1001 回覆
51 Like 22 Dislike
"甚麼門當戶對 都係狗屁"
屌 咁你要蓉兒娶歐陽克果陣又要門當戶對?

東邪 = 一言堂

其實乜都係睇佢心情 佢中意同唔中意 都係果個理由 我係東邪 我想點就點 但你又吹佢唔脹 鬼叫佢武功高咩 唔係咁佢一出街應該俾人打撚死左好耐

東邪 = 一言堂

其實乜都係睇佢心情 佢中意同唔中意 都係果個理由 我係東邪 我想點就點 但你又吹佢唔脹 鬼叫佢武功高咩 唔係咁佢一出街應該俾人打撚死左好耐

金毛獅王

東邪 = 一言堂

西毒咁好打都要養蛇幫拖廢事比人以多打小
佢咁有自信唔怕比人圍毆

東邪 = 一言堂

西毒咁好打都要養蛇幫拖廢事比人以多打小
佢咁有自信唔怕比人圍毆

老人家係咁架喇
黃蓉尋思:「他怎麼說是兩人?嗯,是了,他只道銅屍陳玄風尚在人間。但不知他怎樣與這兩人結的仇?這是他的倒霉事,也不便細問,另一件事卻好生奇怪。」當下問道:「陸莊主,你瞧出我是個女扮男裝,那也不奇,但你怎能知道我和他還沒成親?我不是跟他住在一間屋子裡麼?」陸莊主給她這麼一問,登時窘住,心道:「你還是黃花閨女,難道我瞧不出來,只是這話倒難以說得明白。你這位姑娘詩詞書畫,件件皆通,怎麼在這上頭這樣糊塗?」正自思量如何回答,陸冠英走進房來,低聲道:「傳過令啦。不過張、顧、王、譚四位寨主說什麼也不肯去,說道就是砍了他們的腦袋,也要在歸雲莊留守。」陸莊主歎道:「難得他們如此義氣!你快送這兩位貴客走罷。

我都唔明佢點睇得出
黃蓉尋思:「他怎麼說是兩人?嗯,是了,他只道銅屍陳玄風尚在人間。但不知他怎樣與這兩人結的仇?這是他的倒霉事,也不便細問,另一件事卻好生奇怪。」當下問道:「陸莊主,你瞧出我是個女扮男裝,那也不奇,但你怎能知道我和他還沒成親?我不是跟他住在一間屋子裡麼?」陸莊主給她這麼一問,登時窘住,心道:「你還是黃花閨女,難道我瞧不出來,只是這話倒難以說得明白。你這位姑娘詩詞書畫,件件皆通,怎麼在這上頭這樣糊塗?」正自思量如何回答,陸冠英走進房來,低聲道:「傳過令啦。不過張、顧、王、譚四位寨主說什麼也不肯去,說道就是砍了他們的腦袋,也要在歸雲莊留守。」陸莊主歎道:「難得他們如此義氣!你快送這兩位貴客走罷。

我都唔明佢點睇得出

守宮砂
出左去食野
今日係咪都係2點鬆啲開?
出左去食野
今日係咪都係2點鬆啲開?

日日都咁上下時間

我都唔明佢點睇得出

守宮砂

佢老豆會唔會咁無聊走去點
晚餐啦
唔想睇啦屌.....
唔想睇啦屌.....

應該要聽日先和好
個360鏡頭係新架
個360鏡頭係新架

邊幕
冇留意到
點解7cfu死左都仲有力拎住把劍
加番蓉兒攬住靖哥哥個幕
加番蓉兒攬住靖哥哥個幕

個360鏡頭係新架

邊幕
冇留意到

跳舞個到
叫兩隻雀陪蓉兒原版有冇?
好似冇咩印象
同雕兒講野個幕係咪新?
同雕兒講野個幕係咪新?

咁樣個感覺好番d
起碼帶到一種郭賤離開蓉兒但內心其實好唔捨得佢既感覺
同雕兒講野個幕係咪新?

咁樣個感覺好番d
起碼帶到一種郭賤離開蓉兒但內心其實好唔捨得佢既感覺

賤哥哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞