李一桐討論區(3)

1001 回覆
51 Like 22 Dislike
利申有追po
見到啲問題幾有趣
蓉兒出島前只見過周伯通一次,之後被罵就離家出走,周因為想哄蓉兒每日嚟解悶,所以嗰日態度好,後來蓉因為小孩心性,又精靈口才好,加上周因為瑛姑事件怕女人,但成日又想玩,同蓉鬥嘴,不過永遠都輸
靖蓉因為倚天結局成為三部曲第一男女主角,蓉兒成為金庸第一女主,之後倚天天龍笑傲鹿鼎已經冇一個由頭帶到尾嘅女主,14本入面得郭靖同蕭峰先叫大俠,而且得靖蓉呢對情侶互相成就,因冇小龍女而有神鵰俠,蕭峰令狐沖張無忌未遇到女主角愛人前已經練成神功,得郭大俠嘅少年中年時期一直有郭夫人相伴,其實倚天呢個結局將佢地變到獨一無二

夫復何求

無咗蓉兒,賤哥哥真係乜都唔係

但掉轉,蓉兒可能真係嫁畀歐陽克

可能蓉兒會以為淫克對佢個種會係叫做真愛

以蓉兒既佔有慾 克仔應該
利申有追po
見到啲問題幾有趣
蓉兒出島前只見過周伯通一次,之後被罵就離家出走,周因為想哄蓉兒每日嚟解悶,所以嗰日態度好,後來蓉因為小孩心性,又精靈口才好,加上周因為瑛姑事件怕女人,但成日又想玩,同蓉鬥嘴,不過永遠都輸
靖蓉因為倚天結局成為三部曲第一男女主角,蓉兒成為金庸第一女主,之後倚天天龍笑傲鹿鼎已經冇一個由頭帶到尾嘅女主,14本入面得郭靖同蕭峰先叫大俠,而且得靖蓉呢對情侶互相成就,因冇小龍女而有神鵰俠,蕭峰令狐沖張無忌未遇到女主角愛人前已經練成神功,得郭大俠嘅少年中年時期一直有郭夫人相伴,其實倚天呢個結局將佢地變到獨一無二

夫復何求

有日黃蓉送酒黎比我飲,我又飲到醉醉地,第二日黃藥師就趕佢個女出桃花島,果晚仲有發生咩事我就唔講啦

夫復何求

有日黃蓉送酒黎比我飲,我又飲到醉醉地,第二日黃藥師就趕佢個女出桃花島,果晚仲有發生咩事我就唔講啦

你揾瑛姑算啦周伯通,四張機
利申有追po
見到啲問題幾有趣

夫復何求

你十幾年唔沖涼
蓉兒見到你就嚇到走左啦
係同老豆鬥氣先話佢唔中意俾佢趕走
如果射鵰就定格係靖蓉四圍遊山玩水
跟七公學武功個段日子就好
如果射鵰就定格係靖蓉四圍遊山玩水
跟七公學武功個段日子就好

咁應該拍返套外傳啦

吐火羅文
今日好疾
好難聽
做完
早晨呀
安答們
早晨呀
安答們

早晨 順手推一推桐桐
早晨呀
安答們

早晨 順手推一推桐桐

早晨呀
安答們

早晨 順手推一推桐桐

早晨呀
安答們

早晨 順手推一推桐桐

早晨呀
安答們

早晨 順手推一推桐桐

早晨呀
安答們

早晨 順手推一推桐桐

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞