[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(121)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想嘔~

有左?
https://lihkg.com/thread/337136/page/3

Buy-side > Google/FB/Linkedin Programmer > 投行 > 醫生 > Consultancy > AO / 律師 > MNC / 銀行 > EO > Marketing/廣告4A > 其他各行各業 > Engine (N展) > 保險 > Big 4 Auditing > 倫敦金 > IT Support > 創業搞緊個App

200神一般存在
190傲視群雄
180標準男神
170勉強當人咁看待
160去絕育,呢個場啲女人冇份

哩個係身高?

係J ge長度

勉強當人咁看待

踩住界做男神

邊條界啊 179定189

冇189咁高啦
https://lihkg.com/thread/337136/page/3

Buy-side > Google/FB/Linkedin Programmer > 投行 > 醫生 > Consultancy > AO / 律師 > MNC / 銀行 > EO > Marketing/廣告4A > 其他各行各業 > Engine (N展) > 保險 > Big 4 Auditing > 倫敦金 > IT Support > 創業搞緊個App

200神一般存在
190傲視群雄
180標準男神
170勉強當人咁看待
160去絕育,呢個場啲女人冇份

哩個係身高?

係J ge長度

勉強當人咁看待

踩住界做男神

邊條界啊 179定189

冇189咁高啦

179啊
公司地點篇(全港金融及專業類):

中環 > 金鐘 > 灣仔北 > 上環 > 灣仔 > 鰂魚涌 > 銅鑼灣 > 尖沙嘴 > 觀塘 > 大角咀 (HSBC) > 牛頭角 (Citi)

老老實實除左TST之外我無一個地方係想去個到返工

我理解唔到鰂魚涌憑咩高分過tst

鰂魚涌好似未去過

我都未

中環 > 金鐘 > 灣仔北 > 上環 > 灣仔 > 鰂魚涌 > 銅鑼灣 > 尖沙嘴 > 觀塘 > 大角咀 (HSBC) > 牛頭角 (Citi)

鰂魚涌好似未去過

我都未

有one island east?

鰂魚涌好似未去過

我都未

鰂魚涌 有太古坊呀清
我發現部機要中場restart先可以keep一整天

用緊私家機

鰂魚涌好似未去過

我都未

鰂魚涌 有太古坊呀清

太古坊同太古城是咪兩個地方黎?

我從來都唔熄機, 只係RESTART, 我成日覺得熄左機好大機會開唔返

鰂魚涌好似未去過

我都未

鰂魚涌 有太古坊呀清

好多野食~

好貴WO CHING
老豆WHATSAPP我問我國藉應該填乜

鰂魚涌好似未去過

我都未

鰂魚涌 有太古坊呀清

好明顯係啦 太古坊係鰂魚涌寫字樓,太古城係位於太古嘅商場

用緊私家機

pc 定 mobile ?

用私家機咪俾人G我用黎玩

用緊私家機

pc 定 mobile ?

PC , Surface Pro 4

鰂魚涌好似未去過

我都未

鰂魚涌 有太古坊呀清

好明顯係啦 太古坊係鰂魚涌寫字樓,太古城係位於太古嘅商場

真係未去過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞