[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(121)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike

沖飲品黎飲,我個櫃好多野飲

通常好多糖~ 唔好飲咁多~ 水最健康~

我筒吉百利都未沖晒

朱古力好撚燥熱, 除非你平時手凍腳凍, 寒底人, 日日飯好易爆倉.

我日日都未爆
利申熱底

你後生囉.

咁就HIHI啦將來老左點算

會變暗瘡五星級大鼠

我筒吉百利都未沖晒

朱古力好撚燥熱, 除非你平時手凍腳凍, 寒底人, 日日飯好易爆倉.

我日日都未爆
利申熱底

你後生囉.

咁就HIHI啦將來老左點算

會變暗瘡五星級大鼠

發覺同事去廁所去得有啲密,
係咪應該關心下佢?

你想關心我?
係咪應該關心下佢?

你想關心我?

A仔 一齊去廁所
係咪應該關心下佢?

你想關心我?

A仔 一齊去廁所

我而家係廁所覆緊
今日成層得返我一個~ 係廁所訓覺都應該無人理
係咪應該關心下佢?

你想關心我?

A仔 一齊去廁所

我而家係廁所覆緊

你又話廁所收唔到電話既
係咪應該關心下佢?

你係佢上司 ?

同級

同事, 你個腎係咪有事呀?

exact7ly,驚佢take野take到咁

人地去廁所打飛機唔得既

咁多野唔關心走去關心同事

真,扮工之餘一定要記得飲水,office hour起碼三杯

好難啊清

女仔唔鍾意飲水咁~

我筒吉百利都未沖晒

熱底人
但我超鐘意飲

肥妹仔~

事實唔好拎出黎講

冇圖, 點討論

大師上次打邊做咩唔出去 ?

成層得你一個點解仲要入廁所訓
係咪應該關心下佢?

你想關心我?

A仔 一齊去廁所

我而家係廁所覆緊

你又話廁所收唔到電話既

佢去去下行咗出廁格~ 而家又返咗入去~

佢有6格廁所, 有2格係收唔到, 我係收得最好個格

成層得你一個點解仲要入廁所訓

咁我公司有幾層架嘛…其他人落來見我訓著覺咪死
係咪應該關心下佢?

你想關心我?

A仔 一齊去廁所

我而家係廁所覆緊

你又話廁所收唔到電話既

咁你公司D人會唔會爭住去果格
係咪應該關心下佢?

你想關心我?

A仔 一齊去廁所

我而家係廁所覆緊

你又話廁所收唔到電話既

係隔離都差咁遠
係咪應該關心下佢?

你想關心我?

A仔 一齊去廁所

我而家係廁所覆緊

你又話廁所收唔到電話既

咁你公司D人會唔會爭住去果格

唔係全部都係CSL架嘛
可能SMT係個2格收到呢
問到他為何有這麼多錢訂酒店及購物時,他説:「唔使㗎,(澳門)政府派錢㗎嘛。

【動漫節2017】兩澳門青年提早3日霸位 酒店不瞓寧瞓街「死守」
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/107575/-%E5%8B%95%E6%BC%AB%E7%AF%802017-%E5%85%A9%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%9D%92%E5%B9%B4%E6%8F%90%E6%97%A93%E6%97%A5%E9%9C%B8%E4%BD%8D-%E9%85%92%E5%BA%97%E4%B8%8D%E7%9E%93%E5%AF%A7%E7%9E%93%E8%A1%97-%E6%AD%BB%E5%AE%88-

有咩值得去

為得到日本樂隊Creat主音「渚月永愛」的簽名門票,昨日已到場。

渚月永愛
【動漫節2017】兩澳門青年提早3日霸位 酒店不瞓寧瞓街「死守」
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/107575/-%E5%8B%95%E6%BC%AB%E7%AF%802017-%E5%85%A9%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%9D%92%E5%B9%B4%E6%8F%90%E6%97%A93%E6%97%A5%E9%9C%B8%E4%BD%8D-%E9%85%92%E5%BA%97%E4%B8%8D%E7%9E%93%E5%AF%A7%E7%9E%93%E8%A1%97-%E6%AD%BB%E5%AE%88-

有咩值得去

老老實實排頭位話SONY 4K電視, 如果係超平既話都叫值得一排既
係咪應該關心下佢?

你係佢上司 ?

同級

同事, 你個腎係咪有事呀?

exact7ly,驚佢take野take到咁

人地去廁所打飛機唔得既

咁多野唔關心走去關心同事

真,扮工之餘一定要記得飲水,office hour起碼三杯

好難啊清

我8個鐘2L

咁收左工之後呢

一個鐘一杯基本啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞