[扮工好悶]返緊工又冇野做入黎吹下水(121)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
發覺同事去廁所去得有啲密,
係咪應該關心下佢?

你係佢上司 ?

同級

同事, 你個腎係咪有事呀?

exact7ly,驚佢take野take到咁

人地去廁所打飛機唔得既

咁多野唔關心走去關心同事

真,扮工之餘一定要記得飲水,office hour起碼三杯

好難啊清

我8個鐘2L

咁收左工之後呢

一個鐘一杯基本啦

我個人好仆街, 到咁上下時我會入PANTRY倒左杯水再斟過
我公司無限著咩衫返工, 我今日著波衫返工比人串

以前返醫院時有新同事著左白衫白褲返工, 俾人屌到仆街
係咪應該關心下佢?

你係佢上司 ?

同級

人地去廁所打飛機唔得既

好難啊清

我8個鐘2L

咁收左工之後呢

一個鐘一杯基本啦

我個人好仆街, 到咁上下時我會入PANTRY倒左杯水再斟過

擺太耐真係會

今日先俾人話要我對鞋

今日先俾人話完我對鞋

今日先俾人話要我對鞋

仲未買鞋?

今日先俾人話完我對鞋

如果係咁既話你不如KEEP住俾佢話咪算, 佢話完又無野, 日日都係咁你唔駛買鞋啦

今日先俾人話要我對鞋

仲未買鞋?

未呀 糧尾邊有錢
又唔想timberland

今日先俾人話要我對鞋

我著波衫短裙, 然後踢拖返工.. 其實係琴日訓覺既衫同裙來既…
跟住有D女同事係咁單單打打
係咪應該關心下佢?

你係佢上司 ?

同級

人地去廁所打飛機唔得既

好難啊清

我8個鐘2L

咁收左工之後呢

一個鐘一杯基本啦

水定酒

今日先俾人話完我對鞋

如果係咁既話你不如KEEP住俾佢話咪算, 佢話完又無野, 日日都係咁你唔駛買鞋啦

佢話就出warning letter俾我啦

你返咩架
【動漫節2017】兩澳門青年提早3日霸位 酒店不瞓寧瞓街「死守」
https://www.hk01.com/%E6%B8%AF%E8%81%9E/107575/-%E5%8B%95%E6%BC%AB%E7%AF%802017-%E5%85%A9%E6%BE%B3%E9%96%80%E9%9D%92%E5%B9%B4%E6%8F%90%E6%97%A93%E6%97%A5%E9%9C%B8%E4%BD%8D-%E9%85%92%E5%BA%97%E4%B8%8D%E7%9E%93%E5%AF%A7%E7%9E%93%E8%A1%97-%E6%AD%BB%E5%AE%88-

仲有咩買呀. HOT TOYS會場限定呀?

都唔知幾時發貨
https://goo.gl/b3p9s7

愈造愈差辣殺
又炒唔起搵鬼買

今日先俾人話要我對鞋

我著波衫短裙, 然後踢拖返工.. 其實係琴日訓覺既衫同裙來既…

邊隊既波衫

今日先俾人話完我對鞋

痴線,洗唔洗咁嚴重呀

今日先俾人話完我對鞋

唔撚係掛

你返咩架

IT狗

今日先俾人話要我對鞋

邊隊既波衫

屌你啦隻雷神改左乜野造型呀??? 改少少又當新VER出
D死忠又KEEP住俾錢, 真係FATFAT

今日先俾人話要我對鞋

邊隊既波衫

咁唔怪之得啦.

今日先俾人話要我對鞋

邊隊既波衫

你返咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞