[Switch] Splatoon 3 [43] 尼斯湖水怪vs外星人vs雪怪

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

雪怪得咁少人揀
但係啲分咁勁
8%難怪三色次次都內戰
內戰打完都冇貢獻
都唔知打黎做咩
雪怪啲人去曬打挑戰?
佢都唔係唔郁咁簡單
PVE都可以玩到變私怨 真係好癲
過左關又益左佢 真係冇仇報
佢其實係點計
佢似單色貢獻度/3色總貢獻度 x得票比例之類 咁樣內戰都係有分
吓咁如果睇唔明日文呢
唔係條片講都唔知佢個名係咁解
內戰完係唔會加貢獻度
佢係想刷金章 所以過到都益唔到佢
雪怪挑戰個分係咪啲大佬打番黎
記得好似ちょこぺろ揀左雪怪

佢本身已經呢個場999咗
明明個台仔識日文,都連續兩次搶頭特登辣興對方,最後又喺佢面前squidbagging,打和啦
原本冇心搶 見到隊友一個解決得唔夠快咪幫手
點知佢wave1就係企定定玩野 係咁死
俾我都t bag 佢啦

呢種刷章方法 同街場刷錢一樣
而家打工定幫佢刷怪數
自己無能力刷就死埋一邊啦
想鬥快就唔好掟炸開SP囉
唔通為咗佢放晒啲垃圾桶喺場由佢慢慢搞
專業用家
感覺好睇mode同map
要散步搵下靚位
又好睇隊友
走得太遠/死得太快cover唔到
睇得明唔等於要服侍佢
咁想刷搵朋友團啦
咁都講到打和
睇下係咪專登執雞囉係嘅咪放係度食下飛彈先,反正我又唔缺果20分
最近打野團max場真係好多專登執雞嘅撚樣
開場有車成班人唔打第一下個個等人打
明明佢見到垃圾桶又唔掉,係都要hold住隻手等我打完第二隻怪過黎掉左一邊佢先掉
鐵球/遮 呢啲多過600血嘅怪,支4K又係瞄撚住唔開槍,等你打到600樓下先執鳩你
剛剛buff 完其sp
爆桶好頹,乜都無,一街都係inkjet,高速汽水人
有時都比魚雷煩到
我好不滿個雨雲連魚雷都擋唔到其他sp 會直接消滅對方主副武
垃圾桶等一等好正常
一陣兩個掉埋同一邊仲哂墨
原本邊個就手邊個做
而家為左要個章搞到打工好唔和諧
我忙緊其他野正常佢望實等垃圾桶開蓋,佢應該掉左先,如果冇人幫就自己掉埋第二邊
如果兩個一齊望實隻垃圾桶,驚掉埋同一邊所以等下先我都覺得ok但呢條友明顯等執
係咁有啲人就狂打怪唔執蛋,
又驚人搶怪,啲車爆彈一出就係海邊打爆
佢要執咪由佢執 執到既話因為俾人執咗就瘋狂自殺就幼稚咗啲

唔通每次打boss都要浪費半秒時間諗吓有冇搶到人地boss 咩
啱呀
次次水尾我都大把分剩
今朝送成班搶頭岸9跌廿分
咁鍾意行去船出面打
我拎住支4K幫佢哋打爆晒喺出面
頭又唔夠我搶仲跌廿分
又無得檢舉我固意自殺/消極打工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞