[Switch] Splatoon 3 [43] 尼斯湖水怪vs外星人vs雪怪

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
Play together now?
下次 聽日開早要收皮了
間中會見到啲金章有(如果佢地認真打)
打到上max會好啲,
雖然武器勁搞到多左好多傻仔
正常潮/退潮就keep住清細怪等王返屋企
有海邊3寶先出去打
漲潮就有乜清乜,同埋要多啲清細怪
(細怪講緊大中細鮭魚)
咩潮都好,重點就係盡快執夠蛋
原子筆主要真係贏個jetpack, 個炸彈其實好少用
主武殺人力如果同谷比我覺得係輸比其他, 但短mode即時油地性能就同谷最高
如果中格有jetpack有信心都係top(可惜無可能

Btw其實要完全平衡無可能, 啲弱武去到可以一戰已經算係咁, 剩係計武器環境個人覺得已經好過上代last .52環境好多了

咁當然希望可以nerf下殺同油都top嗰堆
感覺呢度唔多人打rank
有都好個個都唔同main唔同level
都好難講得多
唯一共通點就係對戰犯同斷線嘅痛恨
小人推post因為嗰個去曬discord群whatsapp group
咩game都好
一開咗呢啲group post咗上嚟之後個post就好少人
原來有呢啲group
依然都係keep住冇朋友玩要上黎取暖
你打工定打人多呀
可以加埋一齊玩下
之前打人 宜家打工
入咗discord群一係超活躍(full唒位)一係極唔活躍(冇人玩),最後都係自己打算
好大隻d工魷
少人打rank
新手大部分走晒
老手無野好討論
(同埋玩得耐多數有group/圈子)
官方更新慢 同方向難以理解
算係咁上下
香港活躍玩家1000都唔知有冇
上代有真四排都仲可以上嚟搵人一齊打, 依家無嘅話我都係自己打x match/三文魚
尋人:想問下依度有冇人叫Mary同Chi?
尋日channel join你哋open房, 承蒙你哋carry了
太勁反而唔夠膽join我通常都係傳說200以下
唔怕, 我都係傳說200以下爭扎緊
同埋佢哋好nice, 輕鬆玩同認真挑戰999都ok
重點都係方便搵人一齊玩, 另外樓上位眼淚巴都在, 佢應該都係想叫你入去(掛)
已經join左
discord係咪入chat room約戰?好小用
係斷線嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞