[本地足球] 2022/23 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (82)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
之前richard有帶英撚beat無乜人識跟
https://youtu.be/qodyc8To7K8
罰到扑街
我覺得佢有少少輕敵
我都咁諗
做到嘅波都盡做
但係都係等睇playback啦
現場好難睇得好detail
如呢度揀23個, 中前場有幾個球員應該都幾難揀

守門員
葉鴻輝 保羅 謝家榮 陳嘉豪 伍瑋謙 王振鵬 袁皓俊 梁興傑

後衛
徐宏傑 梁諾恆 艾里奧 馮慶燁 羅素 陳晉一
茹子楠 勞烈斯 李毅凱 謝家強 周緣德 梁冠聰
亞歷斯祖 鐘樂安 余煒廉 黃梓浩 費蘭度

中場
迪高 黃洋 胡晉銘 顏卓彬 陳俊樂 顏樂楓
鞠盈智 黃威 陳肇鈞 林衍廷

前鋒
羅梓駿 安永佳 艾力士 孫銘謙 艾華 黃皓雋
潘沛軒 余在言 鄭兆均 簡嘉亨
祖連奴 艾華頓 史提芬彭利拿
可能人地跟位坐又屌
nowe唔知點解睇唔到
我坐23區,上半場細佬近多d我呢邊多d,觀察到佢拎波前已經望緊前面有無option ,我自己睇埋前面既走位,真係走唔到空位/無走先無放長。

最深刻chip左幾下過頭波俾孫銘王子空晒出波wor
乜都有得屌
咁就坐低睇低屌 阻住人睇波好撚型?
彬仔踢b2b明顯好過防中啦,有體能速度來回兩個禁區,後上入禁區有時仲刷到入球助攻,可以當佢破產版樂仔咁用
而家要佢踢holding midfield,根本未夠成熟可以處理到呢個位置既踢法,淨係位置感都同大哥爭九班,不如推上一格比佢鳩跑好過啦

講開又講 下半場中後段見佢同後面啲人有爭執 發生咩事
王子訓跌廣告版個下?
中國波衫反而係Nike HK有得賣。都係Template衫, 仲要賣599
企下都屌你都幾撚戇鳩
唔知安sir 說唔說到史雲斯頓攞passport
都唔知佢地嘈乜
唔理佢專心睇波算
我見852過咗花墟果邊 係咪怕咗we7
唔係尾段球迷區嗌其他區起身佢哋先起咩
企足全埸wor
後面唔使睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞