[本地足球] 2022/23 港超聯、亞冠、亞協及香港隊討論區 (82)

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
坐朱蛇隔離啲人係咁井保羅壞話
個人覺得

細佬:唔明點解見慣大場面都慌慌地,無壓力都踢出邊線。當然同隔籬係王子有關

羅梓傑仔:全場最佳,有上有落互相補位,係全隊夾得最好。羅梓有下頂替防中位甩波,扣少少分。但羅梓係菊之後攞波最好嗰個,啲first touch動作靚,對面隻左閘俾佢撚到小兒痲痺咁。艾華出黎佢踢左就唔係咁ok, 變咗442咁。靠王子打曬左邊=死晒火

大哥菊:頭45分鐘無得挑剔啦,對面中場係弱但基本做晒戰術要求。大哥一個由對面禁區掃到自己禁區。下半場出返黎2個都跌到仆街,大哥完全追唔到,菊俾波角度力水都差好遠。應該再早啲換 (但唔係換顏)

sun: 其實唔係你地講咁差,左邊one on one其實都過到,前面夾唔慣ww 佳入攝時間位置都錯。王子唔overlap變咗one on one 拖到好慢,philip入咗場左邊先有返活力。艾華入黎之後踢正前,廢到仆街,唔該唔好再ff佢打正前

ww:dllm第一球車身做乜9? 大把時間攞落黎。不過無樂仔嘅情況下佢都多跑動嘅,無之前港隊咁sharp.下半場攰無落中圈導致幾下差啲出現反擊。覺得戰術執行麻麻,有菊佢應該打b2b,有Philip 佢應該打holding, 2樣都差啲

佳:我屌你啦左腳傷就咪黎左扣右扣,上半場攞到波落黎就分啦,又想轉身又剩,慢過盧卡古。今場連個頭都無埋,唔該認清自己咩能力啦

王子: 冇野好講,出廣告牌嗰下應該自動走場嗌換人

philip: 轉方向娥眉月射嗰球靚到,前場有佢hold波差好遠,佢一攞波就引2 3個過黎。如果同佢一齊換出黎嗰個係晉銘,前面唔係sun,應該唔洗和波

艾華:戰術所限做唔到啲咩。佢+魚子引晒啲人去右邊,其實應該俾返中間philip ww去,但無一球做到。

顏:冇野好講啦,存在感低,唯一留意到佢就係失誤,請檢討

魚子: 根本唔足態都應該正選。安sir唔係對左腳閘有性癖應該傑放左
右路Everton+菇子會唔會爆到對面咸?
有女睇下唔好咩?啲女白頭到老你都唔想睇啦
佳最大問題都係把握力
係咪可以走顏入胡
對面左路應該20分鐘就冇氣
必須的
第一時間諗起胡查理
推得咁快
打咩位係經驗同思考得出既結論
思維上既野 教練識教好易進步
就算無人教 隨著年齡增長都會識

講盤球技術 控制皮球既能力
孫銘會好過羅梓
我係垃圾推PO仔
有女肯入場仲想點
有冇現時港隊章高清原圖
我諗住用黎整章
好似以前中學咁痴返上去算
佳哥有女球迷主動獻身
波衫又買唔到頸巾又買唔到
想買條頸巾fing 下
我覺得ww Philip可以二揀一出
對同水平/弱出Philip突破
對強出ww控制節奏/死球
兩個一齊出然後後面得一個N彬就。。。
吊帶背心
點解細佬自己犯錯都可以加句因為王子係到幫佢搵借口 跌落地都要楋翻揸沙
因為只要王子後面無人 就個個都唔會傳俾佢,寧願踢出界/求其大腳斬
兩個一齊出唔係問題
問題係後尾係彬一個人要遮線逗位
咁應該出大佬比佢互含
認真,覺得大佬會穩陣啲
因為ww無氣落返黎,而philip個踢法/教練要求係禁區頂跟波走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞