(4月新番) 在無神世界裡進行傳教活動 (神無き世界のカミサマ活動)

975 回覆
46 Like 5 Dislike
黑gal色情教主呢個設定,早就想佢出手
多謝動畫組,多謝李依既演出
正到
茶吉尼 莉絲 情色羈絆
係咪其實全部人已經死哂 飛落征人度果堆似血多過酒 好不安

Macross 7
內鬼視角嚟姐

利申冇睇漫畫鳩估
主角真係仆街得黎好正
得閒補翻漫畫先
依集漫畫畫得勁啲
CLS
真係讀曬個水蛇春咁長嘅標題
我竟然唔記得咗live住睇最後一集
失策
扮偶像畢業
神邊有道德觀念架
每一集都冇悶場
作畫崩到尾以爲征人會同蓋亞交流下俾人獻祭心得添
睇comment講本身打蓋亞呢段峰回路轉好多
anyway終於完季 呢套貢獻今季最搞笑鬼畜番 話題性算係好成功 可惜都係算少人睇

詐騙最尾都無御靈idol嘅

見comment同樓上講其實全部人死哂 下個shot出洛基係佢用幻象等征人唔好崩潰
中間
成套野都好fun,算係咁
啱啱好完到一個po
算勁
完到一個PO
感覺越後套野自己越想有深度越想表達好多含意,
變相越黎越唔鳩越黎越唔好笑有D悶,
呢方面有D失望
我又唔信佢呃到御靈
起碼Gaia唔係死
無限復活屈過和真好多
真係死哂
望落依個shot好怪
仲有係畫面停一停
專登留尾,等你地諗飽佢

仲有好似得最後一集有完整Openning!!

https://www.youtube.com/watch?v=3wI95Bf1a5c
可能俾人捉咗 話晒洛基有一百萬信仰之力趁兩敗俱傷嗰陣執死雞唔難
有冇話會唔會有第二季,明明咁好睇都推唔郁俾大眾
調返轉我覺得後面反而少咗深度 淨係打蓋亞同打荼吉尼呢兩段都差唔少 打蓋亞真係純打~完 無咩理念衝突或者傳達到個主旨出黎
本身上集之後我以為征人會覺得自己係衰人 跟住班變態佬會同佢講唔理點征人的確救返佢哋 仲改變咗佢哋人生
跟住征人覺醒嘴遁蓋亞 大家都曾經俾人當condom 不過佢一樣係呢個世界搵到自己嘅意義 結果蓋亞無鋪陳直接入隊
至於玩膠我覺得最尾幾集的確無前面咁破格 始終d鳩嘢玩得多大家有抗性不過聲優咸濕情節同正常搞笑保持到水準 仲有我睇呢套搵崩位係一大樂趣
見comment話進度已經推到落後漫畫兩話only
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞