(4月新番) 在無神世界裡進行傳教活動 (神無き世界のカミサマ活動)

975 回覆
46 Like 5 Dislike
以前唔記得係奈亞子定邊套搞笑番又係呢種cut預答風格
其實次次一開頭同預告都講講下cut係做乜9?
D野又冇乜內容, 完全唔明
以前唔記得係奈亞子定邊套搞笑番又係呢種cut預告風格
Konosuba
你有冇睇圖
美好世界都係咁
專登㗎
我都知專登
問題係內容都係D廢話, 咁不如唔好整
捉咗阿塔爾之後根本無人威脅到條村 御靈又有復活性轉技一路唔打王都洛基都淨係可以係到陪你玩沙 得御靈可以光明正大周圍R撈 舒舒服服咁發育
除非話男主好大愛想救班平民 但又唔覺 佢自己都知跟住就會七國咁亂

正路就慢慢周圍探索 途中探討多d無神有咩影響 遲d先揭開個所謂無神都係男主俾班神玩鳩
咁快開牌 咁就劇透講跟住變宗教戰爭 都有意思嘅 會想佢著墨多d影射現實 依家佢個教都仲係街坊福利社黎
巴打你明我講緊咩完全同意想俾多啲無神世界嘅恐懼感我
御靈得2千信眾,唔係洛基死Q左.
如果唔殺王帝(AI),就會再派執行官入村殺人.
洛基會唔會再幫.
至於復活,御靈自己都被打死埋.點復活.

殺左王帝,班執行官個個想做神,搵信徒
邊得閒攪條村.
再唔係失去指揮,執行官唔知自己想點.
起碼buy time去幫御靈找信徒.

話時話,漫畫有無講點解男主咁打得!!

條咸濕仔好鬼狼死.

洛基要靠御靈先破到ai 其他執政官全部返晒水 有洛基係條村助陣唔使驚
可能會以偽神之名幫真神復位,神樹依啲冇中生有又幾正
整部農業車就抽到乾塘,打場生死大戰召喚埋其他神氏幫拖就恢復咁快
>信徒+100>>俾男主操>>信徒+100>
睇完第4集諗左陣點解異世界都召喚到八百萬神
睇埋第5就
幾時規定咗一定唔可以係廢話
咪鬥大囉,邊個大啲好明顯啦,洛基唔可以冇御靈打爆皇宮

男主又唔係大愛撚,佢要守嘅都只係信徒嘅命
其實少bug個世界觀,即係神嘅力量係因時而逝,但神又有能力去唔同時空攞力量,但8百萬神啲手用神器(可能係神界)所以唔受信仰左右
鬼頭喺隔離鬼滅又係比人電
無左個AI D人都會好開心咁繼續終生自己嫁啦, d衛兵又可以繼續用終生做藉口想打邊個就邊個, 想捉邊個就邊個。 除非執政管真係係個度出現, 如果唔係點會陷入混亂
清朝的鞭
咁執行官真係會 佢哋話要自己成神啊嘛 只係應該本身ai有禁制到佢哋
原作有畫多一套,係寫
其實班神照計應該無曬神力廢過御靈先岩,因為照計呢個時代無人信八百萬神
御靈衰極都叫有2千
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞