吳林峰痴左線 葡萄Mirror到成個訪問喺度數Jer同Jeremy

253 回覆
242 Like 278 Dislike
因為佢有兩重身分,如果佢只係一個監製,咁講於合理好多
都幾撚癲,直接排除哂多數人覺得有同我相同觀感呢個原因
好簡單一樣野
樓豬寫埋咁多句有無乜乜乜串番自己斷章取義

樓豬有無引用吳林峰既句子? 有
樓豬有無引用吳林峰全段意思既句子? 沒有
你評論吳林峰on9又得
依家被人笑on9又嬲?
咁撚嬲咪一早咪出聲囉
留得言就預左俾人屌啦
白卡作家
斷章取義仲要pin 自己個回覆
你真係好肉酸
咁佢係真心醜樣
扮乜靚仔
連鬼滅d 路人鬼角都不如
樓主係唔係有女仔問你中午食乜就以為人地鍾意你嗰啲人?
睇錯bulking 個陣
吳林峰都有係連登比人屌既一日
係咪有運行啦連登定律
講真
如果唔係心入面有諗過
「屌你老尾 d歌明明我寫,因為你地係mirror就可以唱到咁紅,我自己唱返我寫既歌就冇撚人聽,仆你老母個臭街 垃圾聽眾!」
點會公開講得出唔明點解自己紅唔起,人地就紅得起?
只不過公開講會將成件事包裝到斯文同正面100倍

歡迎又話我作文

但事實是否如此,心照
錯啦
應該係當有人問佢食咗啲乜
佢會以為人哋話佢肥撚過隻豬
其實佢唱歌真係好好聽
事實係你心哋差 誅心論 惡意詆毁他人
連公開講都講得出唔明點解人地紅過自己

當非公開、自己內心諗既時候,到底比起包裝過既惡毒同憤恨幾多倍,自己諗啦 如果有腦既話
邊個黎
樓豬賤到仆街
建議睇條片
唔好淨係聽人斷章取義
以前係時代廣場唱就真係正
依家不了
成日懷才不遇咁
唔係鬧依樣就果樣
當自己係邊個

利申 反鏡
但比起兩個Jer 佢把聲係爭啲辨識度嘅
- 係知道Jeremy對寫歌有興趣既,但估唔到原來佢完全唔識樂器,而係voice message send啲佢自己哼既melody比我… 建議佢都係學下樂器啦

呢句好同意喎
哼個melody出嚟叫人哋幫佢寫 都on99
真係要零識音樂嘅小朋友先做得出

再講 人哋幫你寫 咁作曲係咪唔使落埋你名?
最後比人話抄歌咁係咪你咩飛?
Jeremy真係柒到縮番入大陸個肚度吧啦
冇觀眾緣除咗因為你個樣 仲有你喺血液入面嘅柒味
條片完全唔係咁 斷章取義到
呢首係真係好正
你係咪知你同意緊嘅只係樓主嘅感想
吳林峰唔係咁講 都唔係呢個意思
希望你清楚你只係認同緊樓主
你都幾撚多幻想
星座撚真係痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞