吳林峰痴左線 葡萄Mirror到成個訪問喺度數Jer同Jeremy

253 回覆
242 Like 278 Dislike
世上得你最唔撚戇鳩,得未
點呀星座撚
無啦啦追撚住人黎咬
但係佢個樣同歌吳林峰喎
柒個個, 林峯我睇過幾次live fanz黎
又係唔睇訪問信晒樓主 原片都唔係咁講明明就係讚同鼓勵Jeremy學樂器
我原句抄出嚟俾大家睇樓主pin this
吳林峰:Jeremy有樣野我幾surprise就係,佢係唔係好識樂器嘅,但係佢係寫緊歌嘅當中佢會不斷send一啲佢自己哼、清唱嘅一啲melody俾我聽,就係佢可能想咁想咁想咁,即係佢果個idea 思路……其實我覺得佢未來真係可以試下做singer-songwriter, 其實佢都係有呢樣野嘅,所以真係學下樂器都ok嘅我估
尸兄whatsapp哼幾句就當係作曲個part都幾搞笑
牙Jer都唔係咩靚仔啦
邊撚個啊
生到成個包皮二世咁
返去做社工啦 冇人想識你
哇屌你老母樓主,原來你作文嘅你快撚啲死全家
樓豬10個post 8個都係mirror 引戰撚
你老味哼melody都叫作歌
我沖一次涼夠出碟啦咁
你柒到
有的沒的..沒人欣賞我口哼的音樂..
樓主日撚日好得閒喺度睇呢D片
仲要作埋文,節錄到1999
真係痴撚線
其實有咩問題
講得岩 jer 真係唔識唱歌
啲歌唔係比mirror唱,點會hit
吳林峰應該會覺得安慰
成個post終於冇乜人who who who
一係就笑9係林峰就識
樓上啲on9唔睇片信哂樓主嗰on9
who
係好聽
樓主自己係度作文, 原片都唔係果個意思
樓豬又幫鏡粉製造新稻草人
成條片睇完都感覺唔到佢自大串
jeremy嗰part佢係咁讚話佢咬字好聽同埋係話佢好有想法學埋樂器就更加正喎
send歌嗰part佢係話send啲好好笑嘅cover同無聊相畀佢哋講笑話學吓人哋喎
不過樓豬都肯定知班文盲跟風連登仔同鏡粉肯定唔睇條片就鬧
就好似樓上班人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞