吳林峰痴左線 葡萄Mirror到成個訪問喺度數Jer同Jeremy

253 回覆
242 Like 278 Dislike
真賤種
正皮你 吳林峯呢d完全0花生0 drama 嘅音樂人都可以比樓主批 真係佩服樓主讀心能力
你都識講 你覺得

你不如寫明係你嘅感想咁就唔怕誤導到人
全部有又點
你呢啲叫事實既部分 唔係事實既全部呀
依家新一代啲所謂「藝人」係咁架啦 唔識做人唔識講野 做自己 率直 係新一代追奉既野
甚至唔尊重前輩都係
咁呢句又有咩問題
依家呢一代就係一句「講真話姐」「做自己」「率直」合理化自己唔識講野同做人
而啲人又受個下好野
呢啲人舉手投足說話邊一忽似藝人
可能我老撚套啦
以前啲人被人屌都會keep住低調既態度去回應問題
人地段片客氣好多喎 樓主斷章取義
唔應該公開咁樣講野
不過係你哋角度 我呢啲叫假 係虛偽
因為正常黎講根本冇可能會喺記者面前講呢d野、對其他人既表現指指點點
正如AnsonLo唔會咁講姜濤,軒公唔會咁講Ian,導演都唔會咁講演員
所以佢咁講法令我覺得佢對mirror既名成利就、以及自己既懷才不遇係有不滿
而部分連登仔覺得佢根本只係講笑,成件事好正面
夠清楚未?
橫睇掂睇都唔是寸緊Jeremy 唔識樂器wor ching
係話緊 我估唔到佢係唔識樂器(都作倒melody/都有音樂sense etc etc )
唔係串唔串既問題
我係覺得我唔會公開講人地唔掂既野 或者講我覺得人地唔掂既野 或者公開講人地做緊份工但人地原來唔識乜乜既咁樣姐
樓主幾有潛質去tvb報新聞
呢d位真係有排嘈
比著係我,我完全唔想有人公開講我係完全唔識樂器,仲要講埋我用voice msg哼melody作曲,仲要比佢叫我加油
唔係話唔比你講事實,但正常情況點會咁樣講哂出黎 仲要講到咁detail
你呢個問題問得真係好,我地亦都好樂意去解答你呢個問題

睇完佢訪問就知佢戇鳩仔
紅起好正常
明明講d野好撚公關災難,上面班友講到好正面好fun
903 訪問Jeremy 自己有講佢唔識樂器係哼melody作曲當事人自己都唔介意你地幫佢take offense埋
癡撚線 明明佢地好fd完全唔係咁既意思 你係到扭曲人地
講鏡仔個廢冇乜野,反而係開頭佢講寫畀自己嘅歌紅唔起個度好大浸怨婦味
有人反
姐係要紅了
知自己柒樣咪去整容囉
自己講同人地講點會一樣啊大佬
而且點解連唱功問題都要公開咁樣評論先
見到樓主個名已經直接上一頁啦 仲有柒頭比佢帶到風向
樓主掉轉哂成段片既意思 竟然正評仲多過負評
到底幾多人冇睇過段片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞