[SPUNK] Apink討論區(23) 真點巡迴演唱會 首站-香港

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
櫃員機入數都得架可
http://www.helloidol.com/25660.html
遊戲樂樂 後半part先有夏榮
下集都繼續有
呢度有冇人同我一樣。身邊冇乜人支持Apink 自己一個去的。到時可以交個朋友

You are not alone

you are not alone
呢度有冇人同我一樣。身邊冇乜人支持Apink 自己一個去的。到時可以交個朋友

揮手

揮手

我會努力Allin 1880 買到到時相認各位Panda
未試過睇咁貴飛,仲貴過睇少時
原來得1880,1380,880 三種,冇野了

1880 must

揮手

我會努力Allin 1880 買到到時相認各位Panda

開始食麵包日子
好緊張
上次係計EMAIL SEND嘅時間
今次要R定網上銀行最快

1880 must

我想問今次係咪concert?
咁既價如果唔係concert真係

1880 must

其實2月果次係咪Concert 當時不在香港冇留意

1880 must

係呀 ,亞洲巡迴演唱會

1880 must

2月係FAN MEETING ,都唱左好多歌

同好似都玩左3小時多D

1880 must

2月係FAN MEETING ,都唱左好多歌

同好似都玩左3小時多D

喔喔。明白了。謝謝Panda回覆
好緊張
上次係計EMAIL SEND嘅時間
今次要R定網上銀行最快

無用 一定係入數加email同時進行
但網上一定著數d
Naeunhk都有團票,今晚會先登記,聽朝9點先入數,如果冇辦法跟到hkag團可以考慮下
Naeunhk都有團票,今晚會先登記,聽朝9點先入數,如果冇辦法跟到hkag團可以考慮下

有冇Fb link?
姐係朝早9點先有得入數?
姐係朝早9點先有得入數?

yes
係計過數時間定email 時間?
無知一問,網上過數係唔係就咁打佢個戶口number?
之後cap圖畀佢?
係計過數時間定email 時間?

上次係EMAIL
今次係Google form
[團票公告]
是次訂購1880團票的程序如下:
今晚8:00pm-9:00pm會進行1880團票先行登記(每人限買3張),先行登記以Google問卷形式進行。
問卷會於8:00pm公布
若成功登記的話會在今晚內收到1880團票確認Email。
當中會有入數資料(請注意:是次1880團票之入數戶口會與平日訂購活動有所不同,請收到確認Email的Panda細心留意)。
入數時間:明日9:00 am開始
如果11:00am前未能完成入數程序,會視作放棄團購而順延到下一位
入數後連同入數證明 (入數紙或收據) 電郵至本站Email
(座位的先後次序會按Email發送時間安排)
*詳情請細閱今晚問卷內之條款
###############################
至於1380 / 1180 / 880團票的程序如下:
今晚9:30 pm會有1380 / 1180 / 880團票的Google問卷(每人限買3張)
程序一:請填寫問卷,以作下單紀錄
程序二:請到問卷內顯示銀行户口入數(明日9:00 am開始接受入數)
程序三:入數後連同入數證明 (入數紙或收據) 電郵至本站Email
入數時間:明日9:00 am開始
1380 / 1180 / 880團票的先後次序 按最後程序三的Email發送時間安排。
*詳情請細閱今晚問卷內之條款*
Hkag@財務部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞