[SPUNK] Apink討論區(23) 真點巡迴演唱會 首站-香港

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/07/29/210014_f87d449dc4e6fe71eeba318763b4656e.jpg[img][/url]
話說有冇人有同款嘅同我換,我淨係買兩套都同我重覆

輕輕一推

呢張係咩嚟

日巡週邊相
前日個集RM 真係笑死
https://www.facebook.com/PinkSky0419/videos/1661123307239448/

傻普美 笑左

普美真係好得意。Apink第一個鍾意佢。如果同泰俊一起就
女神New Face look出機場

肥波好cute

夏榮

Plan A Third EPISODE "OASIS"
8月3號出新歌 Plan A家族合作曲 Victon 許閣 Apink

好靚

南珠個酒笠
想問吓各位panda韓國邊度有得買apink官方應援燈, 明洞地下街係咪有?
諗住幫呀哥係韓國買
RM 2017-07-30 娜恩part2

https://drive.google.com/open?id=0B5SLU-oMFsFkeFBYV3lUUE4tUjg

笑住講

後面光洙掉褲子 娜恩望住佢掉

娜恩係咪覺得好衝擊

巴打快d睇啦 好好笑

世贊好慘
https://www.facebook.com/PinkSky0419/videos/1661123307239448/

傻普美 笑左

好得意
好彩manager見到即刻幫佢

話說有冇人有同款嘅同我換,我淨係買兩套都同我重覆

輕輕一推

我有同款普美
同埋另一款娜恩夏榮
巴打啱唔啱?
有冇巴打仲未買到港場飛
前日rm 最後一集?
前日rm 最後一集?

講娜恩有上去? 係 琴日就係最後一集 下集開始7周年三彈
有冇巴打仲未買到港場飛

小弟我未買到
前日rm 最後一集?

咁就完左
話時話夏榮淨係上一集定兩集既?
前日rm 最後一集?

咁就完左

夏榮理論上算上左1集又5分之1嘅⋯⋯
一集全集都有上 但拍石鎮無咩鏡頭。
5分之1就係一集嘅尾段小小的開場
前日rm 最後一集?

咁就完左

就係想知點解得一集

冇睇開rm

睇睇下無啦啦又轉左家人,雖然第一集d 人都係到
但有d 又唔係到
我以為第一集拍個d 之後幾集都係佢地玩
有冇巴打仲未買到港場飛

小弟我未買到

小弟我都未買到
前日rm 最後一集?

咁就完左

就係想知點解得一集

冇睇開rm

睇睇下無啦啦又轉左家人,雖然第一集d 人都係到
但有d 又唔係到
我以為第一集拍個d 之後幾集都係佢地玩

RM係一星期一班人,有時會cut成兩集播,都有可能會成個月都只係得佢地7個人。例如上上星期個集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞