[SPUNK] Apink討論區(23) 真點巡迴演唱會 首站-香港

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
竟然求到vip飛好開心
上次2月去唔到今次一定要去啊

羽田g
我都係2月去唔到 今次vip

hehe

你又話唔想單機去睇

睇下到時有冇得痴你地
但唔係話抽位架咩 即係一齊去都可以分開坐架啦?

冇 俾你兩個一齊坐

唔係每個人各自抽位?

係呀 跟返佢個編號 仲要係3個唔同飯站 點會一齊坐到

我知呀 所以咪唔明點解閃光話同fd坐 我同你坐
竟然求到vip飛好開心

羽田g

hehe

你又話唔想單機去睇

睇下到時有冇得痴你地

冇 俾你兩個一齊坐

唔係每個人各自抽位?

同一個飯站嗰兩張咪連位 有咩咁難明
竟然求到vip飛好開心

羽田g

hehe

你又話唔想單機去睇

睇下到時有冇得痴你地

冇 俾你兩個一齊坐

唔係每個人各自抽位?

我以為同飯站都冇連位

睇下到時有冇得痴你地

冇 俾你兩個一齊坐

唔係每個人各自抽位?

我以為同飯站都冇連位

原來佢禁左張2連 真係我同你坐
痴線 1880咁難搶
痴線 1880咁難搶

立明無論幾錢都有人搶。。我第一之買咁貴。。可惜有錢都冇用,唯有等公售有冇啦
1880同1330 其實我貪親筆簽名/hi five姐

冇 俾你兩個一齊坐

唔係每個人各自抽位?

我以為同飯站都冇連位

原來佢禁左張2連 真係我同你坐

到時拖手仔
痴線 1880咁難搶

證明無論幾錢都有人搶。。
我睇演唱會第一次買咁貴。。
可惜家陣有錢都冇用,唯有等公售有冇啦
1880同1330 其實我貪親筆簽名/hi five姐
我今次都係第一次睇演唱會
初體驗比左apink
初體驗比左apink

我第一次自己比錢用2000蚊睇Apink
以前同屋企人比錢780睇Eason都覺得貴。雖然唔係我比
呢次竟然一啲都冇。可能我太喜歡Apink
[

姐係點

即係就算親身排隊去買,揀左位佢個系統都唔夠快,搶唔贏?

未試過 上次第一次睇concert就係Apink
都係諗住通利買 一大朝就喺個門口捕住
然後個on9德碩臨開賣10分鐘先喺facebook話通利冇
10點時衝到返屋企 結果淨係買到880

今次通利會唔會都冇
我見公告得電話同上網
初體驗比左apink

我第一次自己比錢用2000蚊睇Apink
以前同屋企人比錢780睇Eason都覺得貴。雖然唔係我比
呢次竟然一啲都冇。可能我太喜歡Apink

我都係 只可惜
[

姐係點

今次通利會唔會都冇
我見公告得電話同上網

咁嘅話好似上網安全啲
[

姐係點

今次通利會唔會都冇
我見公告得電話同上網

咁嘅話好似上網安全啲

死啦 會唔會連1300果張都搶唔到

大家睇路

大家睇路

非梯級。。姐係全平地咁on9 ?

大家睇路

[

姐係點

今次通利會唔會都冇
我見公告得電話同上網

咁嘅話好似上網安全啲

大家睇路

1380都可以搏下近stage既

大家睇路

1380都可以搏下近stage既

個主辦同上次都差唔多咁撚屌
搶到近stage位真係機會唔大

大家睇路

880睇條毛咩
比前面遮晒

大家睇路

880睇條毛咩
比前面遮晒

話就話坐位
到時全部企撚哂

大家睇路

880睇條毛咩
比前面遮晒

我覺得佢應該會細過hall 10

大家睇路

880睇條毛咩
比前面遮晒

唔喺九展搞已經要偷笑啦

大家睇路

880睇條毛咩
比前面遮晒

唔喺九展搞已經要偷笑啦

fan meet都EXPO
演唱會點會倒退呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞