[SPUNK] Apink討論區(23) 真點巡迴演唱會 首站-香港

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
Apink 2017 "Pink UP"香港場 1880 VIP門票訂購表格
Your response has been recorded.
填完
SUMMIT 個下我覺得自己痴左線

$$$$1920 !!!!!
仲以為要答問題
電腦兩個mon填完

請問恆生ebanking過唔過到去HSBC?
填完 希望有飛
請問恆生ebanking過唔過到去HSBC?

要手續費
Apink 2017 "Pink UP"香港場 1880 VIP門票訂購表格
The form Apink 2017 "Pink UP"香港場 1880 VIP門票訂購表格 is no longer accepting responses.
Try contacting the owner of the form if you think this is a mistake.

GG JOR
希望大家都睇到
cls 希望成功
AG同NEHK都秒殺
我雙mon再加Copy先做到兩份
我雙mon再加Copy先做到兩份

超勁
秒full,同apink緣份已盡
打定哂資料再COPY落去

嘩 好驚喜啊... 最平都係880 真係又驚又喜

我都係決定去台場 順便旅行1日半

笑左 買個日機票唔知幾錢呢,但唔識路

去完港場再去台場

CHECK左. 6號晚去9號午機返 長榮一個人1800
慢左

嘩 好驚喜啊... 最平都係880 真係又驚又喜

我都係決定去台場 順便旅行1日半

笑左 買個日機票唔知幾錢呢,但唔識路

去完港場再去台場

CHECK左. 6號晚去9號午機返 長榮一個人1800

一個人連埋酒店都貴過兩個人 ..所以好似二人同行會好D
如果買唔到1880
真係唔知買咩好

到時可以相認

好啊(不過可能會有變更... 我仲未做IA)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞