[SPUNK] Apink討論區(23) 真點巡迴演唱會 首站-香港

1001 回覆
34 Like 3 Dislike
新飯留名
港場而家仲有無飛賣
去搶台場飛唔好搞我地啦

黎香港點都易過去台灣啦

唔好啦, 我仲想搶台場飛架

台場都無可能搶到,上次我準時禁入去都買唔到。

嘩,台友嘅功力好強下。
但台灣站會唔會團購

Follow幾個站都無
不過今次有預購

個預購無參加過就無 姐係都要等公售

揾定代購啦

但唔是網上可以買到咩, 要台灣地址?!?
新飯留名
港場而家仲有無飛賣

等公售
新飯留名
港場而家仲有無飛賣

等公售

3號個日睇黎要早D返到公司了

嘩,台友嘅功力好強下。
但台灣站會唔會團購

Follow幾個站都無
不過今次有預購

揾定代購啦

要係台灣7仔啲售票機俾錢 好似係

嘩,台友嘅功力好強下。
但台灣站會唔會團購

Follow幾個站都無
不過今次有預購

揾定代購啦

咁要搵代購了

嘩,台友嘅功力好強下。
但台灣站會唔會團購

Follow幾個站都無
不過今次有預購

揾定代購啦

咁要搵代購了

台灣黃牛都幾好人既 ,我上次Fan Meet VIP原價5280之後5800就買到張,重要係靚位

嘩,台友嘅功力好強下。
但台灣站會唔會團購

Follow幾個站都無
不過今次有預購

揾定代購啦

咁要搵代購了

台灣黃牛都幾好人既 ,我上次Fan Meet VIP原價5280之後5800就買到張,重要係靚位

助長黃牛…

嘩,台友嘅功力好強下。
但台灣站會唔會團購

Follow幾個站都無
不過今次有預購

揾定代購啦

咁要搵代購了

助長黃牛…

都好過... 港台場都去唔到
http://ticket.ibon.com.tw/Mobile/ActivityInfo/Details/27795
如果想去台場嘅,購票須知有提到海外人士可以用ibon網站買,可以參考下
我有一個MyMusicTaste嘅預購code,過兩日如果個fd唔要,就睇下呢到有冇粉熊想要

揾定代購啦

咁要搵代購了

助長黃牛…

自己接受範圍內就由佢啦 唔通唔去咩
珠女大跳性感舞蹈
珠女大跳性感舞蹈

https://youtu.be/fBJFjH8dkZg
http://ticket.ibon.com.tw/Mobile/ActivityInfo/Details/27795
如果想去台場嘅,購票須知有提到海外人士可以用ibon網站買,可以參考下
我有一個MyMusicTaste嘅預購code,過兩日如果個fd唔要,就睇下呢到有冇粉熊想要

多謝大佬相救

揾定代購啦

咁要搵代購了

助長黃牛…

睇左個網 VVIP 5800TWD 黃牛應該去到6200!?
波美好fit

咁要搵代購了

助長黃牛…

睇左個網 VVIP 5800TWD 黃牛應該去到6200!?

睇運啦 不過今次話曬都演唱會,我都預左拎7500左右出黎買VVIP

咁要搵代購了

助長黃牛…

睇運啦 不過今次話曬都演唱會,我都預左拎7500左右出黎買VVIP

上ptt ,d 人話唔止…
波美好fit

瘦波

其實有冇啲熊喵公仔介紹可以係演唱會果日比成員?
日場好嚴
啲西裝友巡得好密
相機都唔敢拎出黎
女王地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞