大家同兄弟姊妹關係好唔好?

227 回覆
168 Like 11 Dislike
絲打/Ching你心水好清

咁最近交稅好聲好氣問返家姐s 個父母免稅額點計,比佢哋吊返轉頭單單打打

明明當初係佢哋要攞免稅額,提議計返差價比我

依家變咗好似我乞佢哋錢咁

我都疊定心水唔想為呢啲碎銀比位人入照顧好自己家庭同老母~

(講到咁豪其實喊緊
唔一定,識有個同事同媽咪好close,同99反晒面

你係咪想問呢樣?
好無辜

比人錫又唔係你錯
果班出唔翻私人市場既土皇帝

管住班小朋友就扮權威姐

你叫佢管下班成年人都仆街啦
一個家姐一個妹,最好永世都唔好再見
lm
lm
你家姐成個港女樣出哂黎嫁又唔夠你嫁得好,講錢你又有已婚人士免税額,唔知你會唔會生小朋友啦,有既又有子女免税額成個眼紅提子樣咬牙切齒出哂黎

btw第時有小朋友千祈唔好比佢接觸個極品大家姐,一撚定比童年陰影佢有咩學校相關既問題自己google好過,唔係到時一副「咪又係要靠我」既嘴臉應該又有排你受

當然你想小朋友知恥近乎勇發奮下既可以利用下既
可唔可以講下點解?
咁又過分咗啲
BFF好好珍惜
突破盲腸
好好

我同啊妹有咩事可以隨時問家姐借錢(當然係拎去正規用途)
呢排佢幫手出首期,而層樓嘅名淨係寫啊妹,仲要幫手去一齊睇樓揀樓

I love 大家姐🫶🏻🫶🏻

句句到肉,Ching/絲打係咪都係教畜受害者?

「咪又係要靠我」果句有聲果副嘴臉

未有小朋友因為有童年陰影唔敢生諗起第時個仔/女問:「點解媽咪唔同姨媽講嘢嘅?」唔知點解釋

次次睇你好mean啲留言都會笑多謝你咁有心覆我
原生係窮撚家庭,由細到大我都想快d 搬走,所以同d 兄弟姊妹關係唔太 close, 到我老豆開始老,多病痛,我地幾個開始close 返,但我覺得以經錯過左好多野
我都好想比家姐呀哥縱
呀哥 大我十一年
前排mhr mhrs 都幫我訂埋
之後一齊煲

Ps store 有一啲舊街機game
38蚊 即買張500
Down返幾隻一齊打

玩模型 知我鐘意個個動漫有一番獎抽
又會抽幾野 送比我
家姐又疊水又錫你哋
天使級
好溫馨
我老公果家就係咁個個廿幾三十歲搏殺期掛住搵食,少理屋企

到老爺年紀大咗,兄弟姊妹先圍埋一齊照顧屋企

雖然可能有啲遲,但老爺走之前果幾年好開心

錯過咗都可以試吓追返少少時間總好過一直失去
恭喜你,呀哥咁錫你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞