想由iphone 13pro換s23 ultra,會否on9

172 回覆
33 Like 78 Dislike
我係由日本摺機轉iPhone3G, 果一下真係好神奇同感動

之後都冇咩大感覺

其實Samsung同Android都係食老本,根本現在OS都好完善,係支那機不斷堆硬件強化鏡頭

Oppo Find X 6 Pro算有驚喜

下代S24個長焦應該轉大底啦
其實1inch sensor 手機鏡頭都用唔哂,Sony出過。
but加埋ai,夠屌打當年我旅行用個部sony 黑卡相機
係得Sony用唔哂

屎米,vivo,oppo都用盡1吋size
咁始終鏡頭組同相機比有差距
其實我都係覺得冇新意先轉
重新學過晒都唔易,最煩係icloud d 相
屌你老母係iphone入面正常,係icloud down返落嚟d次序錯尻晒,都唔知點搞見到都炆
鎖撚住哂,走鬼到,咪只有繼續用
其實只要高通唔好玩野,就已經好好

8G2非常好用,仲正過855
涼好多,完全都唔覺熱
7nm同4nm比
我同你剛好相返,初初由nokia轉用iphone3g , 兩個世界,android 都係由呢個時候發展,開始可以share wifi, 但iphone唔得要jb, 之後轉左 htc 同 galaxy nexus, 用過一排又慢又倒水電,做埋工程師都唔掂。頂唔順轉返4s, 之後就一直用iphone到宜家, 中間買過幾部android玩下, 但都唔係好啱心水,直到出s23u, 又心思思想試下用。用左幾日s23u終於明apple點解唔出方型機,因為單手用的話個角位會頂住手掌心會痛。宜家又想轉返會用返apple.
我隻手夠大,角位根本唔會掂到手掌心

指紋解鎖又唔岩你用,早D轉會返生態圈吧
如果有齊ipad macbook apple watch
14pro轉會s23會唔會好on9
會,你應該轉s23+
Apple係無咩特別領先既科技,相反,android一樣係,2個大品牌每年都係咁樣係咁易加大電量換粒新U, 加勁下影相就算,ios同andorid都出左咁耐啦,我自己就完全唔覺得2邊有咩新鮮感, 以前都會買齊ios同android黎用,依家用返岩自己系統就算,都廢事轉系統。
有齊全套轉會做乜
轉乜鳩 買嚟當玩具雙修啦
成套生態圈真係好撚屈
成世用apple
係隻錶啫 其他是但啦
之後一遇到有D軟件用唔到要問人就發覺 原來on9既係自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞