想由iphone 13pro換s23 ultra,會否on9

172 回覆
33 Like 78 Dislike
咁樣爆 三叔買起你隻腳 apple買起你隻手
Apple watch s7冒煙爆炸,Apple要求受害者封口
https://lih.kg/3171567
因為淨係講得出type c 頭不過相信13轉15會唔差既 15感覺轉變都會大分別
如果你會去演唱會 值
因為S23U影相真係好撚癲
我都唔明

iPhone 已經變到出個type c 頭都可以講得出係件值得期待嘅事
手機不是硬件參數好就行,你用開iPhone應該知道iPhone的使用體驗有多好,這點其他廠完全不行,因為價值觀根本不同。
換完你應該會後悔。
其他廠完全不行

不認同
tim:用戶會付費的
各位,小弟己已經入手s23 ultra暫時感覺十分滿意,部機好靚好順

想問下我之前iphone用adguard,samsung係咪都係adguard好d?3百幾咁撚貴
睇少d 呢度d 打手…
IOS個原生相簿簡直就好似喺垃圾房長住嘅體驗
三星有adhell, 想知多啲可以去三星po了解
加埋佢啲垃圾bug
之前對airpods pro無啦啦最大聲差啲壟
學人講體驗
收到,但爬文好似要pm外國條友先搞到
買s23 ultra 可以,但如果用1010現金卷就買返iPhone ,因為而家出面買s23 ultra 平1500左右。1010卷要跟返建議零售價,好唔抵。
我就S20FE 轉14PM既,已經返唔到轉頭
已經買咗了,因為佢好狗有某部份卷唔可以買apple嘢,唔係我都會換iphone再放
四五千蚊機轉9-10k機緊係番唔到轉頭
貴一倍
都話用屌7an機果啲就用中階
讚iphone就原來係pro max
S23U完勝14pro max
獨家os vs 公廁os
有frd上星期係smt上台半價出左S23U
都大讚部機幾好用,入手得過
獨家巴閉啲?
我都覺得幾好用,好多嘢研究好多嘢玩,勁順
塊mon好靚,影相勁到有d癲
不過都係果句,android iphone各有各好,無需要踩低邊樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞