想由iphone 13pro換s23 ultra,會否on9

172 回覆
33 Like 78 Dislike
什麼公廁os

係開源
如果佢地一早識咁諗,就會少好多好多大戰

根本就係劣根性心態,要踩人地

欣賞別人,各有各喜歡就用
大陸機都用得
呢度好多人都大台膠劇上身
咩都要嘈到好似殺父仇人咁
各有各改姐
iphone咪又係要同大陸機用同一個高通modem
13pro 個2手價好硬, 當最平果部128g 計, 只係平14 pro 一千蚊.
我由13promax轉左過黎s23u幾日,暫時發現到幾個問題,指紋經常認唔到,失敗率大約40%,上fb有時個上一頁鍵會唔work, 要用返下面粒制返回,上連登某d post 如果有大量gif圖,會load得好慢或者load唔到。

如果你問我換唔換好,我可以答你有閒錢就換黎玩下,如果唔係貪新鮮只係想簡簡單單咁用就唔好換。另外如果想轉會以後唔用iphone的話都可以換。
你要入指紋果陣入埋啲角位
邊個post有大量gif, 等我試下

Facebook果個應該都係FB問題

指紋暫時見到得你係咁,叫左你搵朋友試下個指紋
已經重入左幾次,仲要係經常掂哥個角位,已經入到佢要我轉位置先比我完成
支那好治癒貼圖區有大量gif
如果入指紋果陣唔係下下得,已經表示你手指指紋可能唔夠深,試下換第二隻手指

入指紋通常都係下下得,不需要手指轉位
照你咁講即係叫我以後唔使換android機用返iphone算
好大可能

你以前有冇用過可能以指紋解鎖既電話?

https://streamable.com/izaji6
舊iPhone都有Touch ID, 你以前有用過?
我用IPHONE 14 pro max & S23ULTRA

感覺 差唔撚多
係架
有啲獨家嘅bugs android無
舊iphone同sony成功率大約85% s10+應該得40-50%,s23u 大約 60-70% 係咪收得皮?
我以前都用Sony,實體指紋我基本100%成功

如果你都係得85%成功率,咁可能你隻手指唔岩用指紋解鎖
load 唔到gif唔係部電話問題
唔好借啲椅
部機256GB絕對對得住佢八千幾蚊價位(教育價)
有相機有大電有s pen基本上係玩哂
調返轉 你有限budget買iphone 14 pro袋底128
你都覺得apple 呃鳩你錢
樓主口講嗰兩部機我都有
只要唔係apple啲廢柴fanboy都覺得s23u爽皮
我想講個指紋比起我之前用咗個幾月嘅s21相比好咗太多,s21係10次有5,6次唔得

而s23 ultra 10次先或者會有一次唔得

其實係咪有update過但冇見官方有講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞