想由iphone 13pro換s23 ultra,會否on9

172 回覆
33 Like 78 Dislike
都改善得好明顯
我冇s21
用s10+做對比
係google search咗陣
s23用嘅係QBT2608(3D Sonic Gen2)
但係由s21開始已經係用緊呢隻
咁應該係software 搞好咗
s21手乾少少都unlock唔到,燥得滯先用返iphone
相反亦然
相反無咁多bugs
咁多牌子點會
除咗課金同bt dl咸片基本都唔會用an機
理性思維蘋果真係行緊Nokia軌跡
係得返班idiots教徒硬頂著蘋果先可以年年串過馬撚
你鍾意啦
屎窟痕
咁又唔同,一日冇次世代OS可以秒殺iOS,蘋果都唔會有事

當年係symbrian太落後
apple生態圈十分強大,當你買愈多蘋果產品,你就愈鎖得緊,每一件產品多一條鎖鏈

我用Windows既,戴勞既就唔受影響

我以前用iPhone4果陣邊有呢D鎖鏈
對我黎講最大麻煩都係Airdrop只限蘋果產品用

其他地方就冇影響

上年我都係因為Airdrop想轉會,不過個外型同個島我好介意,就冇再諗

我好著重外型,要方型起角機
另外如果真係轉會,日後新科技就冇咩機會搶先試,我又唔會雙修

蘋果只會用成熟同可以太量生產既零件去減成本提高利潤
23u影相 同 家燕媽媽 mon 大勝先。
不過fingerprint vs Face ID,一定face id 贏。
我雙修fold 4 + iphone,但錶我用samsung watch 4 classic,因為鍾意佢似返隻錶
我iphone 2g 用到 iphone 4,轉左samsung note 1,就無再用iphone主力
me2, 我iPhone4之後轉Galaxy Nexus日版,之後Galaxy Note II, 之後XPERIA Z Ultra

因為iPhone個mon太細
如果當初iPhone 4s有Plus版5.5吋mon, 可能我現在仲用緊iPhone
係,我記得當年用Nokia n73 n95 進化到iphone 個種神奇。
再見證佢iphone 4後食老本,係到x先有真正大進步另我雙修佢,x之後又食老本食足咁多年
有人唔做做狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞