[ Felix!!!!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
120m 真係抵比
同之前好大分野
下下比波都好快好爽
d 大斜傳即刻解晒人地中路一堆人迫搶直接上前場
如果比著以前一定係後場搓幾分鐘都上唔到去
見到其他人d 比波真係嘔血
黑鳩得一季都算,廢切呢啲廢人成十年都仲有人迷先好笑
對多仔果場都係咁換人,只係死好彩冇比人拖入加時

potter係完全冇睇返自己d比賽,佢次次換完人都平安鐘
好撚癲
其實進攻係好左
但問題係入完波之後keep 唔到
佢係d 中游心態贏一球就縮等幾時失
人地鏝利阿都會vi 繼續攻拎燕梳球睇住食
尋晚入完波係比人禁屌冇諗住控制返場面繼續入
放比人任攻仲要換d 人入黎係冇intensity 去搶波
成日都爭final pass
上半場都2 3球
佢好多時比人夾係自己做成
成日第一下可以傳但死唔傳比時間幾個夾佢
駛唔駛?
聯賽變左太公波
打唔打到歐霸/歐協聯wfc
反而黎緊歐聯比賽走到幾遠先重要
其餘4個都勁過個3個英撚
幾個青訓都好似有呢個問題 (Kova都有啲)
係要箍幾下個波先肯甩
係想守晒時間就搵1,2條友推角球旗
或者去邊線省落人地到玩界外球
佢呢d 人上晒去但又唔係攻送返個波比人反擊
唔撚知想點
kovacic 都幾肯中場人堆直塞個波上前
個幾個英撚係成日空都唔撚敢比
Stay in the middle?
明明上場打李城都有反擊睇
kai 梅 kovacic +9+ 都肯攻
今場冇撚晒出cuhk 人地後防都冇壓力
同po狗完全相反
李城同愛狗踢法好唔同

李城上場可能輸波太早,谷哂上前,後防大把空位

愛狗一心踢防反,有機會先攻上去

所以上場係有少少假象
+9+ cheek cuhk pulisic ziyech 羊 查
呢班你唔lead兩球以上都唔好出

chilwell james kai enzo
呢班你未分勝負唔好換出去

波特sir咁都唔識既,等交學費比安76sir
癲佬干地治閪佬利維
好撚過癮
愛好多時4個夾1 個
根本換梅出黎走d 直線位 enzo 一個長波都搞掂
換cuhk 出黎除左氹佢完全冇理由
英撚波牛通病就係成日以為自己係球皇
你話打多仔 守住出線都明白
但你打愛狗都要守 我屌你老母臭閪
感覺係佢冇信心傳返出黎驚比失比人打反擊
但往往第一下唔比先係最worst
但永遠都係重複犯錯
呢d 真係講球商天分
往往球員上限就係球商,幾時做岩既決定
所以enzo 真係好撚勁
但佢係自己禁區有時太孤寒上腳
驚佢又咁傳比對面輸
下半場贏緊2:1時係可以換梅出嚟,加仔踢後一格,根本唔使出切或者卓
Oh my oh my god
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞