[ Felix!!!!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
懷疑英格蘭對烏克蘭後,15、21、24會一齊轉職文員
幾球都可以冇人跟 條黑鳩30幾歲人有撚用咩
同cwa同場仲想做指揮果個?含撚啦去
就算位換位 美個位一定係換梅做跑狗
出+9+ 已經將343 搞衰左 之後廢人切中場
成場波就係比佢扮戰術大師扮撚到出晒事
換個中堅唔係諗住守係仲想攻
睇佢d 換人擺明係想守到完場
但班垃圾英撚連最基本既戰術都執行唔到
贏緊一球唔係守返自己個位係唔知去左邊
成日後面剩返2個比人放長波反擊
普捷天奴有一季無買人都帶隊殺入歐聯決賽
干地車尾燈都見唔到
頭巾佬之前出親都有貨交下,宜家又唔知做咩踢都唔俾佢踢
老實講啦,佢可以生存咁運真係憑自己實力,點解要躝,單純運氣係解釋唔到點解十年都屹立不倒,已經放棄左屌佢要躝呢樣,等季尾賣走算,todd 唔續又唔想free 走,夏天實賣
利維當佢女神咁拜,不過利維呢啲閪人係抵屌
見過佢好撚多次人地冇波cut 入禁區佢就唔撚跟
細查啲失位真係世界級,右中堅跑咗去左翼位
黑鳩一走拿玻里即拎意甲
熱狗條後防 邊個教都死啦, 果啲乜撚迪亞 賓戴維斯 都搞到摩狗嘔曬血
第2球係細極條on9本身唔跟
搞到黑9要去補佢位wo
唔屌埋細查?
我冇叫佢自己躝呀 係樸狗放佢入垃圾筒炸
不過順手放埋自己入去 thx
你睇番場波,佢自己控/帶失果d球權比人打反擊
Wesley Fofana with an ice pack heavily strapped on his right thigh. That's a concern. #CFC
呢條撚樣垃圾左好耐,根本係魯迪加carry唔係佢有料
呢個又係垃圾
踢1,2場好波又吹奏
佢對我地都連爆幾鑊
根本就唔撚夠班係睇幾時爆
同mings 之流差唔多level
迪亞
用呢件垃圾熱狗真係值得一世無冠
他就是不知道怎麼臨場指揮球隊,八十幾分鐘了,換人的意思大概就是不進攻了,那你就指揮全線防守啊,把剩餘十分鐘消耗掉不就行了,看看我們最後的十幾分鐘,進攻上不去,防守回不來,明顯隊員都沒有得到什麼確切的指示,你倒是喊兩嗓子啊 大半夜給我們餵💩
Graham Potter on Everton draw:

"It was a positive performance overall, but it’s hard to say that when you’ve only got one point."

"I thought the performance overall was positive. We did a lot of things really well, but we didn’t defend well enough in a couple of actions. We’re disappointed to drop points."

[via SkySportsPL]

生成器又來
你on9? 我上面一開已經係屌左細查先啦冇屌
自己碌番上去睇啦
再講多次
而家講緊One vs one 俾件新仔硬爆咁爆贏
邊間大會既中堅可以柒撚到咁緊要?
佢失位都唔係第一日既事,係杜個時都仲叫好d,宜家同黑鳩2個齊齊失位真係痴鳩線
其實似係要氹住英撚幫
細查死返去twitter 爆料算啦
cuhk 屌下鬼就keep 住有得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞