[ Felix!!!!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
咁多年嚟俾佢塞字落口塞到飽啦,仲嘈
暫時fatigue姐 嚇我唔到嘅
話時話,今日咁多野講,今年第一次睇車?
Maguire踢英撚勁喎

無睇世界盃?
利維咁撚孤寒都俾干地駛成60m買件廢人676
干地唔好講到自己無責任
睇完廢事講姐 仲有咩好值得討論
chelseafc A frustrating ending but plenty to play for when we return. 👊 #CheEve

https://www.instagram.com/p/Cp8Zm7XoXJ9/
嘩嘩嘩嘩嘩
杜曹遺產,三後dna點解會失分
自信滿滿車狗終於可以收吓聲

早排個個劍指歐聯咁
舒服既
都估到會和波
人地入兩球都靚
車仔 Critical counter 2打1傳唔到
平時就斬斬斬又唔覺得佢地頂到幾多球

再睇埋Potter 條撚屌換人
Gallagher 攞去打LW
佢個迷茫樣我直頭覺得慘
之後個D換人就已經唔想講了

Potter 教既車仔真係球員墳墓
我都唔知依班人之後點樣賣個好價錢又或者For their good sake 轉個靚會
人就係咁買 用就亂用咁樣

有冇人同我一樣都好驚睇到車仔Defense set piece
因為車仔成日Defence set piece 比人頂波頂入
輸足咁多年都好似冇進步過
今年後防雖然係好左好多
但我都係冇咩信心

其實買咩球員都冇用
領隊根本就冇撚用
睇D 護級隊passing 彈波seize critical chance 都好一百倍
其實去到依家都冇必要搵邊個打得唔好 因為個Manager 都冇幫佢地好好develop 過
成場就好似睇緊死守咁 靠Felix James 自己搵位突破
我都怪自己睇唔化 明知隊波就係會踢得唔好
就算愛記都相當弱勢都會有機會係咁既結果
但又要嬲又要睇

我咁多年都未試過叫 Manager out. 依個真係超晒班

如果打皇馬個陣Potter都未走 我應該會買重注皇馬
條撚屌啲臨場調動好嚴峻
從來沒我份 失分當做例行 我慣了傷心~
干地係咪準備玩焦土
咁搶口
感動既係
明知係深夜閪波都大把人睇,大把人動真氣
條撚屌連睇射12碼都唔夠膽,你仲寄望佢識調動?
佢仲坐到係到係因為係Todd哥好朋友咋

你聽佢記者會講win the fucking Champions League就以為係真? 之前贏完兩三場交完貨又可以hea鳩白𢭃糧,贏唔到又not our day, unlucky 拍拍羅友放下假
一早訓咗
12點訓, 7點多d起身
嚟緊三月內,車仔一定唔會輸波/和波。
大家放心
一起身見到琴晚又閪波,就知自己冇揀錯。
早睡早起,好過睇到一肚火。
點半開波,睇完3點半,谷住谷住上黎審下犯,再內戰一輪清晨5點鐘
雖然我係00後,但成日咁玩法唔得
抄了?
細查同切都賣得 夏天好多人要清 每件執到20M或以上都好唔錯了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞