[ Felix!!!!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
樸狗靚和臨完場都幫愛狗個新仔起機
有啲熱狗講到老闆比左錢干地應該要贏到杯

大佬你老闆買埋啲咩spence danjuma 二線三線料點用

班熱狗仲當人係寶咁
其實今場防守大部分時間都冇問題,係真係輸個兩個chance

聯賽不嬲都冇希望 只係樸達嘅實驗室 唯有期待歐聯血洗皇馬
姣婆遇着知粉客姐
光頭佬出晒名孤鳩寒
干地咁都肯教熱狗都係貪佢一千萬磅年薪

另外,我信利維季前目標都唔預佢捧到盃
但聯賽爭前四教到咁既死樣+歐聯俾乞米淘汰
仲要乞米公厠程度係分組賽俾車區地底泥potter 雙殺
干地今季點講都唔合格
Potter 佢淨係想做好人,佢根本係為左人人有波踢,所以次次換人都咁撚on9,果堆sub真係好撚on9,大佬你車仔話哂都係豪門,你贏人一球即刻讓哂控球,換哂班唔唔夠料既sub出黎泊車,完全冇默契,大佬今季有幾多次因為咁樣換失波,明眼人一睇就睇到啦,on99 , 尋晚拖肥已經唔係踢得好,你咁樣換同自殺有咩分別,簡直痴撚線
利維根本唔係想重建,條友只係enjoy 同教練權鬥,scouting 青訓budget 人工競爭 轉會 請教練廿年無一樣有前四要求,成日唔知識埋啲咩人格硬塞啲target 比你,就算你好聽話佢都好快厭炒走你
樸蛇做緊實驗。
利維唯一合計得個球場,但好似最近比人屌租個場出去其他用途過多違例,最後又係錢,真係得啖笑
佢要management 一隊30幾個人,佢就係要做好人,佢知道淨係出死果13,4個更衣室會好亂,所以話呢個教練太林善,完全搞唔掂,除非佢真係賣走d廢人
你估佢唔想清走班廢人?
好人足球圈
佢有心清其實唔洗出佢地啦
我懷疑佢自己教左大半季都未知自己想點
乾爹回家吧
猶太人既dna就係賺錢
利維就係知道爭標成本太貴
佢從來都係當熱狗係一盤生意咁run
唔洗太天真對利維有無謂幻想
年年有前六佢應該就滿意
CA又回春?
點解烏MM同頭巾佬無唒波踢
人人有波踢除咗頭巾佬
係換就正正經經搵個捧過杯既領隊
咪搵d未捧過杯
佢季尾完約
但前掛係咁有風話會搵返肥普雞佢
同C朗一樣
仲邊有豪門老細敢請無啦啦當住全世界開自己拖嘅干狗
波蛇啲換人勁beta
驚Daddy贏聯賽盃,決賽前炒人
其實有錢請佢都已經玩晒,佢之後都要調整下心態長教中下游
收到風平蛇開熱狗波係為咗遮我哋醜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞