[ Felix!!!!] 車路士球迷討論區

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
明明有能力控住踢
係要換堆波牛入黎送比人攻
但樸做得太明顯全部後備出英撚
實有人反佢
波牛踢波係望地下 根本唔識睇隊友
加唯一功能係前面追波 間唔中偷下雞
換左+9+ 出黎個中場就開始崩
黑鳩頭先都有唔知咩事屌高,條友一飄飄然就扮撚晒大佬
正呀 歐聯周中激撚到嘔曬血立即中風再癱住番工
cuhk根本又係廢到仆街,都唔知邊個話佢有潛力
垃圾調動 淨係換哂英撚落場搞到和鳩埋
士氣又斷
說句換人之後中場完全失控沒問題吧

保守你說他上CUHK是為了什麼,算了吧,他就是照搬杜曹的三後衛體系,場面出現問題以後根本不懂得臨場調度

換人就丟球,而且每次丟球都跟調整的位置息息相關

G23上來以後感覺哪哪都不對了

豬一樣的教練換人

換的三個人全是負作用。G23導致中場失控,CUHK導致被對面壓著,細查導致古列巴尼幫他補位耗盡最後的體能,你說樸達是對面的臥底我都信
隊波明顯仲想攻 連細殺都上埋去
如果死守邊有咁多空位
其實搵佢打rwb 都係行行企企
冇失波爆炸咪唔係好覺
見佢人地冇波佢就唔撚跟都好多次
問題係你仲想攻 但換入黎果班友硬件軟件都on9呢
咁樣失分其實個心都幾痛
諗諗吓加仔都唔應該出,對面又唔係後場用波出佢嚟都係睇住個波喺頭頂飛嚟飛去
人地壓到咁前都唔換梅毒出黎放狗
本身已經有黃
車老闆乖乖地叫杜曹返嚟教波啦
佢打右翼衛至少都帶到個波上去,打中間叫佢守佢識撚咩
呢個係戰術同教練諗法可能唔一致
樸達應該係想守 但球員想博表現
廢人切打rwb都識幫手夾兩下人 係攻同攻轉防個陣成碌撚咁行行企企
仲留住佢替死咩 趕走佢慳番啲米飯啦
我理解佢唔換梅因為佢防守又係hea
但都唔撚係換cuhk
佢塞多個zakaria kante cucu落中場去搶都正路d
+9+都屌
無佢癲狗搶波幫中場減下壓死得仲快
杜莫利中場線畀烏甸尼斯球員搶波,最後失波
換咗廢切就無咗中場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞