5歲男童堅稱前世是被燒死女人 細節令人毛骨悚然母終揭開真相

273 回覆
93 Like 222 Dislike
很久以前...........
真的很久以前.
久不久就有報紙刊物,重提香港奇案:<石中人>
<據報導>,男子深夜在荒野遇到美女,招呼入屋上床,歡樂了一晚.
翌日醒來,身在大石中,只露出頭部,於是叫救命.
途人報警後,一洋警察到場調查,無法協助.
後由工人協助鑽石取人.但事主仍死亡.
-----------------------------------------
吊你老味.乜燃嘢新聞 !
加個鬼佬警察在情節內.等你唔敢追問.直接當真.
有記者到場,但相都無一張.(好似有張佈滿油墨屎的黑白照,睇落好似路邊有大石..)
呢啲故仔,傳咗很多年.
------------------------------------------
中國人作故技能不下於阿拉伯.
都幾撚驚嚇
靈魂轉生咪係鬼
已證實係假野:
呢度又混合咗佛教嘅倫迴說,上帝唔係一係判先人上天堂一係落地獄㗎咩?點解上帝又會踢返你落人間再嚟多一次人生?我冇點睇過聖經,有冇高人指點下
上左佢身?
嚇撚死人咩
Lgbtq+ ?
女心男身?
一早講左地球係一座監獄黎 人死後靈魂會被電網吸收
唔係「鬼」,但已經有「神」嘅成份,如果輪迴係真嘅話,咁即係呢個宇宙有一個上帝做主宰囉。
又係呢啲on9故仔,死咗係冇架啦,轉乜世姐,就算有,都唔係原本既自己
點解人口越來越多
係咪有植物輪迴變人?
好撚恐怖
可否解為人間即地獄
聽過個靈異故事,話香港被日本仔打果陣,有個人逃到一處廟宇暫避,藏身於神壇上一張木枱枱布下。這時,日本仔衝入廟中,搜查一輪無發現就收隊。點知原來枱布下其實係一塊大石,根無無空間可藏身。
高考?
AL
好似蠟筆小新其中一隻
有好多畜牲道投胎做人

雖然係人但保留好多畜牲習性,例如一急就鐘意周街屙屎屙尿,完全冇自制自控能力
輪迴內主宰。
輪迴係六道,由果報決定。
主宰係屬於虛妄,存在三界中。
上帝打緊機開到最快

飲啖水已經過咗10年
輪迴轉生論根本係on9
認真諗都知站唔住腳
輪迴無主宰。打錯字,更正返。
唔覺有香港人會叫會考做高考
個個都係叫AL架啦
用高考呢個字似係台/大陸 d contact farm睇返黎
快過輪公屋
有前記憶咁點解唔係一出世就識講嘢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞