5歲男童堅稱前世是被燒死女人 細節令人毛骨悚然母終揭開真相

273 回覆
93 Like 222 Dislike
叫佢做以利亞唔代表佢真係
佢自己否認(表示謙卑, 以利亞係大先知)
但耶穌肯定佢(表示讚揚, 肯定佢有以利亞既地位)
代表乜?
即係話佢係又唔係
佢唔係, 因為真正既以利亞一直喺天上
佢係, 因為上帝話佢係, 為揀選佢去實行自己既預言

聖經上唯一比較似印度嗰種輪廻既只有"敵基督" 但仍然唔可以肯定係咪同一個人/靈魂
歷史上出現過既敵基督有Antiochus Épiphanie, Nero, Napoléon, Hitler等等
媽我好亂,即係係定唔係
今次真係講經
神愛世人,甚至將上到天堂的人再次推回人間煉獄之中
on9
連上帝都歧視非洲人唔俾佢留响天堂
以前高登大把香港高考post
你又知靈魂唔驚電?證實左?
如果係真,宜家d人全部都係阿當夏娃的分身?
呢個幾新穎
信左兼嚇親
我試過電鳩靈魂,穿過左無反應
會公平d囉。

前後世冇記憶,即係兩個唔關事嘅人,我係你前世,壞事做盡,但報應報落你度,諗下都開心。
睇下舊約嘅上帝殺咗幾多人
至少我冇盲,括左CE。
其實人唔知自己做錯乜而受到懲罰嘅時候係最慘
只有用今世個視角睇下世先會覺得開心
當你用返你今世個視覺睇今世嘅人生
即使你今世做好多壞事踩住其他人
你都總有唔如意/無論點都得唔到嘅嘢
老人家唔記得野有幾奇
主流教會一直都否認。
揸車個司機係人, 講故仔個司機就
細個有幾次呢種事, 但都相安無事過咗幾十年, 老子什麼鬼都不怕
佢坐副駕位, 要負責指路同畀錢, 理論上冇瞓
忘記呢個技能好重要, 樣樣都記得其實好痛苦
我係你後世,你努力做好人,福我會幫你享
我呢世職業係黑警,下世受報應嘅人已經唔關我事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞